Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb ha valaki elsőre megtalálja az igazit vagy ha addig több kapcsolata is lesz?
Kellenek a kapcsolatok. Ebből fogsz tanulni és ebből látod te is, hogy mi az amit keresel és mit nem.
N
Mindkettő lehet jó, és rossz is egyben:
Ha elsőre megtalálod az igazit, akkor az csodás dolog, talán nem is kell több. De lehet, hogy később kifele vágyakozni fogsz.
Ha sok kapcsolatod volt, akkor tapasztalt lettél azok által, és könnyebben találsz kompatibilis partnert. Mindeközben pedig sajnos a sok csalódás garantált.
Szóval nincs "jó verzió", az élet alakítja, egyszerűen élni kell a lehetőségekkel egy jó és bizalmas kapcsolatra valakivel. Lehet, az igazi lesz, lehet nem. De kihagyni nem érdemes a sok jót vele.
Szerintem is egyéni.
Olyanok is vannak akiknek nem is jön össze több csak egy.
És ha azaz 1 véget ér nem is lesz több...és megvan rá az esély.
Vannak akik annyi tapasztalatot szereznek annyi nővel/férfival amennyivel szeretnének, van akinek meg az is csoda ha 2-3 összejön.
A vőlegényem az első párom. 8 éve együtt vagyunk. Együtt tapasztaltunk. Szerintem nincs olyan, hogy x számú kapcsolaton túl kell lenni ahhoz, hogy jó legyen a házasságod. Van, aki elsőre megtalálja az igazit, van aki nem. Általában azok hangoztatják a kiélés, meg sok kapcsolat tapasztalása dolgot, akiknek nem sikerült megtalálni egyhamar a párjukat. De attól, hogy nekik nem az első volt az igazi, másnak lehet az. :)
A válások aránya meg azért ilyen magas, mert sokan ész nélkül ugranak a házassàgba, mert milyen jó is az.
Egyéni, de én mégis inkább a felé huzok, hogy jobb ha volt mar valakinek előtte kaocsolata, tapasztalata. Rengetegen csak azért vannak együtt egy mérgező kaocsolatban, mert nem tudják, hogy van jobb, félnek kilépni, közben meg egyáltalán nem illenek össze és tönkreteszik egymást.
Elég ritka, hogy valaki elsőre olyat talál akivel együtt tud fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!