Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék valakibe szándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék valakibe szándékosan beleszeretni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akinek nagyon értékesnek tartom a személyiségét, nagyon odafigyelő, törődő, jószívű és még jól is néz ki. Nagyon szívesen töltök vele időt, szeretek vele lenni. Rengeteg dologról tudunk beszélgetni és nagyon hasonlóan gondolkozunk. Ő szeret engem. Én is szeretem, de valahogy csak barátként tekintek rá, (vagyis nem teljesen barát, de inkább barát mint szerelem, úgy érzem ahhoz valami több kéne) pedig tudom hogy nagyon boldog lennék vele.

Bele lehet szeretni valakibe szándékosan?

Nem hiszem, hogy az idő ezen segít. Régóta érzem ezt a köztes állapotot.

Elméletileg igen, és van erről egy könyv is, amiről hallottam, de nem tudom a címét.

2022. okt. 16. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha esélyt sem adsz neki, el fogod veszíteni örökre.
2022. okt. 17. 01:27
 12/20 anonim ***** válasza:

A szerelem olyan sokféle. Van, amelyik gyorsan alakul ki, van, amelyik lassan. Van, ami inkább kémia, van, ami inkább intellektuális, van, ami inkább intuíción alapszik. Pont olyan sokféle, mint az emberek. Én eddig 3x voltam szerelmes, és annyira másképp alakult mindegyik, de meg nem mondanám, melyik volt jobb vagy rosszabb vagy igazibb. A te döntésed, mit hívsz szerelemnek. Sokan lesznek ám csak abba szerelmesek, hogy a másik szereti őket és "rászoknak".

Egyébként meg azt mondják a bevésődéshez, kötődéshez olyan közös élmények kellenek, amik mindkettőtök számára újak és kifejezetten izgalmasak ill. bizalmat igényelnek. Ezek hatására kaptok közösen ugye endorfint, adrenalint, na meg az orgazmus még az, ami meg oxitocint "termel", tehát a szextől is lehet szerelmesnek lenni. Szóval tudományosan mondjuk a közös ejtőernyőzés és orgazmus talán szerelmet okoz :D

2022. okt. 17. 09:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Én 18 vagyok, ő 19.

Nem tudom hova tenni ezt az állapotot, mivel barátnál több de még nem szerelem. Nem szeretnék vele szerelem nélkül összejönni, mert azt nem érezném őszintének, ezért nem próbálom meg. Találkozgatni szoktunk, viszont nem szeretném húzni az idejét és félek attól hogy nagyon reménykedik abban, hogy összejövünk. Én pedig nem tartom ezt még túl jó döntésnek, viszont barátilag meg nagyon nem szeretném elveszíteni, fontos nekem.

2022. okt. 17. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
És a nagy kérdés: lefeküdtetek már egymással?
2022. okt. 17. 22:05
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

egészen addig, amíg ki nem írtad a korotokat, esküszöm azt hittem hogy rólam szól a kérdés, pontosan ugyanez a helyzet áll fent :D

ahogy én is mondtam a lánynak, úgy neked is azt tudom javasolni, adj időt a helyzetnek, lehet lassabban alakul ki nálad a dolog, persze az is lehet hogy egyáltalán nem fog, de találkozni kell, jól érezni magatokat, beszélgetni, és hátha, hajrá :)

2022. okt. 17. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

Ne hitegessünk senkit!

Ha nem érzed, ne nyomd mélyebbre a fiút. Jön számodra majd valaki,akinél nem lesz kétséged,hogy érzel vagy sem.

2022. okt. 17. 22:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem értenék egyet feltétlenül. Én az szűrtem le a kérdező megfogalmazásaiból, hogy itt nem egy adott sráccal van a gond, hanem a kérdező pszichéjével. Mentálisan nincs rendben feltehetőleg: érzelmi gátlásai lehetnek, de e mellé dependens személyiség, stb - nem ismerem személyesen, de sajnos kilóg a lóláb, pszichológiai értelemben.

Ezek alapján, kár hitegetni a kérdezőt olyan tévképzetekkel, hogy majd eljön számára is az igazi, aki iránt kigyúl a láng. A külső inputok ez esetben harmadlagosak, a feldolgozásuk deficitje a valódi probléma.

2022. okt. 18. 12:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el végre, és ne szívasd már tovább szerencsétlent!

"Ő szeret engem."

"Nem hiszem, hogy az idő ezen segít."

"Nem próbálom meg."

"Boldog lennék vele."

"Fontos nekem."

Légy felé korrekt, és vagy adj esélyt a különleges, mélyebb dolognak köztetek, vagy engedjétek el egymást, és merd vállalni a negatív érzelmi következmenyeket! Ha igazán fontos számodra, valamelyik lépést meg kell, hogy lépd!

2022. okt. 18. 13:11
 19/20 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként meg azt mondják a bevésődéshez, kötődéshez olyan közös élmények kellenek, amik mindkettőtök számára újak és kifejezetten izgalmasak"

Sok vol az alkonyat cimu film neked haver !

2022. okt. 18. 13:49
 20/20 A kérdező kommentje:
14-es, Nem
2022. okt. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!