Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet a sokat említett szerelem első látásra ?
Figyelt kérdés
24 éves egyetemista srác vagyok és szerencsére könnyedén tudok ismerkedni lányokkal bár nem szoktam kihasználni senkit. Hétvégi buliban azonban összefutottam egy lánnyal aki közel sem a legszebb volt a bulin de rám mosolygott és egyből oda akartam menni hozza. Teljesen más volt ez a beszélgetés, nem is igen találtam a szavakat, mert egyszerűen ahogy mosolygott zavarba jöttem és nem úgy ment a beszélgetés ahogy szokott. Beszélgettünk vagy 1 órát és utána a barátnői ,,vissza loptak” szóval abba maradt a beszélgetés. Másnap egyből elkezdtem kutatni, hogy ki lehetett és ami kellemesen meglepett ő volt aki előbb megtalált Instan. Szóval azóta beszelgetek vele írásban és tervezzük a találkozót. Viszont nem tudok aludni mert ő jar a fejembe és nem értem mi az ami így megfogott benne, hogy meg ide is kérdést intezzek. Egyszerűen ez nem jellemző rám és nem értem mi történhetett. Ráadásul nagyon válogatós vagyok ha a kulsorol van szó de nála valahogy ez nem izgat. Szóval kérdésem az lenne, hogy kivel történt már hasonló vagy mi lehet ez ? Előre is koszi a válaszokat.2022. okt. 11. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!