Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet az, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy ilyen hamar beleszerettem"?

Figyelt kérdés

Nem rég megismertem egy lányt, jó fej, szép minden rendben vele, de már nem beszélünk, nem értem miért , csak szimplán egyszavakban válaszol, alig ír vissza, tehát látom hogy már nem érdeklem, ezzel semmi baj nincs, ez van, van ilyen ( mellesleg néhányor találkoztunk, minden nagyon jó volt, csókig jutottunk el, minden nap volt témánk, szinte egész nap beszéltünk heteken át, s csak egyik napról a másikra megváltozott, az is érdekelne hogy miért, hátha ti tudjátok , ő szerinte semmi se változott...).

Szóval már nem igazán beszélünk kb 3 hete, mégis egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből , majdnem mindig rá gondolok, várom hogy írjon. Néha írok én de kapom az egy szavas válaszokat , túlzásba esni, meg picsogni neki nem akarok, meg zaklatni , azzal magamat is megaláznám.

De leginkább azt nem értem hogy történt ez? Hogy ilyen hamar belehabarodtam , pedig nem mondanám magam " kezdőnek" volt egy 5 éves kapcsolatom , és még voltak kisebb kalandok , meg sok dolgok , egyszerűen most nem tudok elmenni magamon...

Vagy igaz a mese, hogy létezik a " nagy szerelem" ? Ha létezik, akkor mit érek ha a másik fél számára nem vagyok érdekes?

25/F

2022. okt. 10. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg talált helyetted mást :(
2022. okt. 10. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú ebben, hogy ilyen gyorsan megváltozott a lány. Én is sajnos csak a legrosszabbra tudok gondolni, amit az 1-es válaszoló is írt, hogy megjelent a képben egy másik srác.

Mert ez elég nagy oknak kellene lennie, mert nem létezik olyan, hogy ilyen gyorsan ok nélkül hirtelen stílust váltson.

2022. okt. 10. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A nőknek mindig a legjobb kell.
2022. okt. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!