Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok nagy korkülönbségben?
Megismerkedtem valakivel, akivel az első perctől megvolt a szikra, a kémia. Olyan szeretetet, biztonságot és figyelmet ad, ami ritka. Még nagyon kezdetleges ez az egész, de bármit megtenne, hogy megtartson es hogy boldoggá tegyen.
Az egyetlen dolog, ami kérdés, hogy 17 év korkülönbség vajon mennyire lehet negatív, vagy akár pozitív hatással?
(Én vagyok a nő, a férfi javára van 17 év)
Én sem értem így huszonévesen, sokkal vonzóbbak a fiatalabb pasik. Gondolom aki idősebbel kezd, azt a pénz/anyagi biztonság motiválja.
"Nekem 22 évesen a velem egyidős fiatal nagyon jó pasik jöttek be nem 40 évesek lol"
Szintétn, de vannak apakomplexusok is
Vagy inkább lóvékomplexusosak
Meg lehet nezni pl a 2018as miss russia nyertest
Ezt a hülyeséget, hogy egy idősebb pasi nem lehet “jó pasi”. Eddig egyébként én is hasonló véleményen voltam, de ha ma belegondolok, van kivétel bőven mert nem csak érettebbek, szexibbek de sokkal többet tudnak magukról és egy nőről jó esetben, főleg ha fiatalabb könnyebben kezelik.
Én most egy nálam 10 évvel idősebbel randizok, jó.. annál azért több, és sokkal jobb pasi, mint bármelyik nálam pár évvel idősebb nyikhaj, most anyagi háttértől függetlenül. Az ágyban is mindent megad és tapasztalt stb…
Én 36 éves pasi vagyok, de nagyon nem haladok a középkorúság felé. Ha strandon látnátok, huszonévesnek mondanátok.
Nem élek önpusztító életet, konditermezek, a gondolkodásom kortalan, imádom a humort, az örök tanulást..
Ha megismerkednék egy 20 körüli lánnyal akinek a gondolkodásmódja passzol hozzám, nem tétováznék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!