Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek jóval idősebb párja van mik a tapasztalatai a mindennapok során?
Itt 20-25 év korkülönbségre gondolok. A férfi az idősebb.
És leginkabb a dolgok gyakorlatias része érdekelne
Ne vegyél a nyakadba egy apád korabeli embert, és az apád korabeli problémáit.
Kérdezd meg édesanyádat, apáddal mi a helyzet a gyakorlatban. Azt kapod te is, már most.
Akkor próbáld meg elképzelni: egészségügyi gondok (50 felé hullanak), pszichés problémák, kiégettség.
Ne egy George Clooney-ra számíts.
És az egészségügyi dolgokon kívül?
Mert ez nem korfuggo sajnos.
Volt ilyen kapcsolatom. Ahogyan felnőttem mellette, és elvártam volna, hogy alárendelt helyett partnerként kezeljen, mint egy egészséges párkapcsolatban, nem értette, mi a bajom, és nem tetszett neki a "lázadozás".
Nekem meg elegem lett, hogy terelgetni való h.lyegyerekként vagyok kezelve.
Gyerekünk is született, aki csodálatos, tehát nem mondom, hogy hiba volt, de 40-45 felett már a férfiaknak sem szabad gyereket vállalni. Nagyon-nagyon ritka a kivétel.
Mondanom sem kell, már nagyon rég nem vagyunk együtt. Már mindegy, így alakult. De nem szabad belevágni.
Stabilabb, megbízhatóbb, lehet rá számítani minden téren.
A fiataloknak is volt eü gondja és nyafogtak folyton, megcsaltak, becsaptak.
8 Elég sok jelentkező van, de hiába ha nem vonzódom hozzájuk. Ezt nem lehet erőltetni. Mint ugyanígy a másik oldalon is, ha én nem tetszem valakinek elfogadom.
9 Miért öregednék mellé? Vagy miben ? Nem nyugdíjas öreg bácsi hanem aktív korúdolgozó ember akárcsak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!