Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarja folyton a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja folyton a barátnőm, hogy jól nézzek ki, mint amikor udvaroltam neki?

Figyelt kérdés
Én már simán ellennék belőtt haj nélkül, meg kicsit pocakosan. Már megvan a párom, másnak meg minek tetszek? Ha meg megnéznek a lányok az utcán, akkor féltékenykedik.
2022. okt. 6. 16:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert rendes, kulturált emer akar a párjának tetszeni, nemcsak sunyin addig ad magára, amíg össze nem jönnek.
2022. okt. 6. 18:31
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem sunyi vagyok, csak előtérbe került most a házvásárlás. És inkább túlórázok, minthogy bohóckodjak az edzőteremben.
2022. okt. 6. 18:52
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Jujj, ez nagyon együgyű kérdés.

Mondjuk azért, mert úgy tetszettél neki, nem így, nem így kezdett veled kapcsolatban.

Hát neked biztos jó lenne, ha hirtelen ő is kevésbé lenne csinos, mert már úgyis megvagy neki..

2022. okt. 6. 18:58
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
12: azért ne sunyiskodjunk már itt, edzeni otthon is lehet... lakásvásárlás, lakásfelújítás és költözködés közben is tudtam heti 2 otthoni edzésre időt szakítani, és fogytam is. Ez csak maszlag és duma. A haj belövése meg hány perc... azt sem az edzőteremben csinálod.
2022. okt. 6. 18:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Nekem rosszul esne, ha elhanyagolná magát, de napi 4 óra munka mellett az elég nehéz lenne. Már én is átkérettem magam napi 8-ba, így lesz időm edzeni. Addig elélünk itt a szülők nyakán.
2022. okt. 6. 19:00
 16/25 A kérdező kommentje:
14-es napi 12 óra meló után megnéznélek, hogy edzel. Örülsz, ha bírsz enni, meg TV-zel egy kicsit. Burkoló vagyok, nem vmi aktatologató. Nem panaszkodom, most jól megy a piac, de ha a kockás has fontosabb... Majd eszünk zsíros kenyeret.
2022. okt. 6. 19:03
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Ugyan irodista vagyok, de nem aktatologató (tipikus proli szólásmondás ez), volt, hogy 12 óráztam, mert úgy jött össze a munka. A kis tévézést is lehetne másra fordítani, ha neked fontos lenne a párod eléggé. Vagy örülnél neki, ha aztán elhagyna, mert más jobban tetszik neki, mint a lelakott, igénytelen kanja?
2022. okt. 6. 19:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg azért a hízás az leginkább kalóriabevitel/leadás függvénye... az meg azért olcsóbban megvan, hogy az ember számolja a kalóriát és ne egyen túl sokat / túl egészségtelen, magas kalóriatartalmú ételeket.
2022. okt. 6. 19:07
 19/25 A kérdező kommentje:
17-es én 20 óra irodai munka után is szívesen mennék edzeni. de eljöhetsz hozzánk egy napra, aztán megnézzük lesz-e kedved még edzeni vagy kalóriát számolgatni. De ha elfáradsz, akkor le kell tolnod majd a gatyádat. És megnézzük a kis virslidet. Amúgy nem vagyok elhízva, csak már nem kockás a hasam.
2022. okt. 6. 20:59
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
A kérdésben pocak volt azért, na... változtatjuk a sztorit :D. A kalóriaszámolás meg nem fáradtság meg idő kérdése, nem egy ördöngösség. A kis tévézénézés idejéből bőven kijön. Van rá app is, 3 klikk meg némi pötyögés, beírod a kaját, kidobja a kalóriaértéket és a tápanyagértéket is. Vagy csak nem kéne zabálni.
2022. okt. 6. 21:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!