Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarja folyton a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja folyton a barátnőm, hogy jól nézzek ki, mint amikor udvaroltam neki?

Figyelt kérdés
Én már simán ellennék belőtt haj nélkül, meg kicsit pocakosan. Már megvan a párom, másnak meg minek tetszek? Ha meg megnéznek a lányok az utcán, akkor féltékenykedik.
2022. okt. 6. 16:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%

"Már megvan a párom"

Gratulálok, majd mikor nem lesz meg az igénytelenséged miatt, akkor rá jössz:D

2022. okt. 6. 16:29
 2/25 anonim ***** válasza:
76%

Kicsit kamunak tünik.

De egyébként azért mert ő abba a férfiba szeretett bele aki udvarolt neki,aki igényes külsejére és egészségére.

Most pedig az álarcot ledobtad és kiderült hogy igénytelen vagy, és ez nagyon kiábrándító, nem érte kellene csinálnod hanem magadért, viszont mint írtam te nem vagy az akinek mutattad magad.

2022. okt. 6. 16:30
 3/25 A kérdező kommentje:
Az állatok is felvesznek dísztollakat az udvarlási időszakban. Nem vagyok igénytelen, fürdök mindig, meg tiszta ruhákban járok. Csak már nem edzek napi 1 órát meg simán elvagyok mackóban.
2022. okt. 6. 16:31
 4/25 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen. Az igényesség látszata csak addig tart amíg sikerül befűzni a nőt. Utána már nem. Nekem mikor barátnőm volt akkor is normálisan felöltöztem, belőttem a hajam aztán go. Ő jól nézett ki és én is jól akartam kinézni mellette pedig nem várta el. Viszont ez engem sokkal jobban ösztönzött (persze nem betegesen).
2022. okt. 6. 16:32
 5/25 A kérdező kommentje:
4-es ez kicsit beteges sztem. Amúgy meg mi a gond azzal, ha kicsit szőrös a here?
2022. okt. 6. 16:34
 6/25 anonim ***** válasza:
80%

Troll.

Nincs baj, van akinek bejön, legközelebb csajozol akkor csak annyit tegyél magadhoz amennyit tartani is tudsz. Így akkor nem lesz gond azzal hogy miután együtt vagytok derül ki hogy nem illettek össze kb

2022. okt. 6. 16:35
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
Majd 2 hónap múlva írd ki a tinder profilodra, hogy csak kicsit szőrös a here. Instant siker.
2022. okt. 6. 16:48
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Amiért a 40 esek azt akarják hogy a 40 es párjuk 2 gyerek után 20 evesnek nézzen ki.
2022. okt. 6. 17:09
 9/25 anonim ***** válasza:
90%

Mert szeretne hozzád vonzódni

Gondolom te se orulnel ha a baratnod elhizna, kinyult mackonadragban jarna es abbahagyna orokre a gyantazast.

Na ugyanez forditva is mukodik. Az alap igenyesseg eleg sokat hozzatesz a vonzalomhoz

2022. okt. 6. 17:12
 10/25 A kérdező kommentje:
Köszi 9es a normális választ. Megfogadom.
2022. okt. 6. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!