Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lenne belém?
Egyik ismerősömmel beszélgettünk, kicsit "lelkiztünk".
Említést tettem arra hogy mennyire nem érzem magam magabiztosnak, és szeretve. Néha hogy tudom irigyelni azokat akik szeretve vannak. Illetve azt is mondtam hogy ő sem kedvel igazán.
Elmondta rólam a véleményét,bemásolom, szerintetek akire gondol személy azt magára vagy valaki másra érti?
Üzenete:
---------
Ne mások véleményével foglalkozz, a tiéd számít. Nem szoktam rólad beszélni. Nem állítok rólad dolgokat. Nem mondok rád sem jót,sem rosszat másoknak.Ez inkább valósabb mint a te állításod. Nem fogom neked többször elmondani,de most őszintén beszélek, rettentően szép nőnek látlak. Ugye nem gondoltad volna?
Tetszenek az adottságaid, kifejezetten szépek az ajkaid, meg a szemeid, a szemed olyan érdekes, látok benne sárgát,barnát,kéket,mindent, de tetszik. Amit te hibának vélsz magadon, azt egy férfi észre sem veszi. Ha kikellene részleteznem az adottságaid akkor azt mondanám jó az összkép. Nem értem miért nincs magabiztosságod de a szerénységed tesz azzá aki vagy.Tudd hogy nem minden férfi a te fejedben létező nőt részesíti előnyben. Természetes vagy, és ez jó. Biztos hogy néhány férfitársam is azonos véleményen van velem, és nem rajonganak a nebántsvirág típusú nőkért. Te talpraesett vagy.
Mit hagytam ki? A belsődet:
Emberileg kedvellek-e? Emberileg csak egy szakadék van köztünk. Na jó ez hülyén hangzott, de épp az ellenkezőjét akarnám kihozni belőle mint amire gondolsz. Úgy értsd a szakadékot, hogy azért van ott, mert te akarod hogy ott legyen, de jobban egy síkon gondolkodok veled mint gondolnád. Várat építettél magad köré, hogy véletlen se tudjak bemenni rajta az ajtón, hanem megkelljen másznom, de mászok,próbálkozom..nem akarsz közel engedni magadhoz, nem akarsz jobban megismerni.
Hidd el, személyesen ismerek olyan férfit aki fülig szerelmes beléd, csak nem akarod meglátni. Minden jelnél elsiklasz felette, de a világ legegyértelműbb dolga, de talán egynap összekapja magát és eléd áll, ő sem egy vérengző oroszlán,majd beszélek a kis lelkével ha szerelemre vágysz, csak ne utasítsd el.
Szép az írás.
Lenne esélyed nála , ha ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!