Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Melyik autó az amitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik autó az amitől lecsúszik rólatok a bugyi?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 17:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfiakra izgulok, nem transzformerekre.
2022. okt. 1. 18:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
10: elfelejtettél accountot váltani
2022. okt. 1. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:
21%

Ja, tényleg. Mindegy, akkor is ez a nők véleménye.

2022. okt. 1. 18:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja tényleg, végülis mindenki ezt írta :D ja, nem.
2022. okt. 1. 19:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel, kinek milyen autója van, az sokkal többet elmond a pasiról, hogy mennyire tartja tisztán. Elég kiábrándító, amikor a sokmilliós verda belül kész pöcegödör.

De egyébként nem foglalkoztatnak az autók, maximum az oldtimerekere kapom fel a fejem.

2022. okt. 1. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem hazudok, vannak autók, amiktől izgalomba jövök (na nem szexuálisan, de érted, vannak autók, amikre tudok lelkesedni), de csak akkor, ha én vezethetem és főleg akkor, ha a gondolat felmerül, hogy esetleg enyém is lehessen az a bizonyos autó. Leginkább amúgy sportkocsik. Esetenként a sznobizmus befigyel a vágyálmaimban ilyen Rolls Royce Phantom jellegű járművekkel, de amúgy inkább egy Bentley meg Pagani meg hasonlók azok, amik megmozgatják a fantáziám.

Most azt leszámítva, hogy nem igazán tudom, honnan az istenből találkoznék én bárkivel is, akinek ilyen autója van, nem beszélve arról, hogy közelebbi/intim viszonyba keveredni az illetővel, továbbra sem gondolnám, hogy csak azért lecsúszna a bugyim, mert neki ilyenje van. Ha kis esze is van a menő drága autón kívül, akkor én sosem vezethetném, akkor meg annyira nem érdekel a dolog, márpedig az ilyenekben ez lenne a valódi élvezeti érték.

Megjegyzem attól egy férfi a szememben még soha az életben nem lett érdekesebb, hogy volt autója, akármilyen is. Előny, ha van, mert praktikus, kényelmes, de egyébként a típusa, ára az már annyira mellékes, hogy el nem tudom mondani.

2022. okt. 1. 19:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan.
2022. okt. 1. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy jacht.
2022. okt. 1. 20:35
 19/21 anonim ***** válasza:
2022. okt. 1. 23:28
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
BMW E34 és E36
2022. okt. 2. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!