Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit 1 hónapja. Azóta minden nap rengeteget beszélünk messengeren, telefonon. Hajnalokat beszélünk át, nem tudunk elszakadni egymástól, annyira zökkenőmentes a csevegés. Filozofálunk az élet nagy dolgairól, lelkizünk, a vágyainkról, céljainkról beszélünk, nagyon motiváljuk egymást ezeknek az elérésében. Nem lakunk közel egymáshoz és mindketten karrieristák vagyunk, élünk-halunk a munkánkért, így a kapcsolataink háttérbe szorulnak, ezért csak 3-szor találkoztunk eddig személyesen. DE! Ezek 2-3 napos találkozók voltak, együtt töltöttük az éjszakákat is, szexeltünk sokat és mikor épp nem azt csináltuk, csak elvoltunk és beszélgettünk, valamint közösen főztünk, bevásároltunk, ettünk-ittunk, filmeztünk. Lényegében mintha egy pár lennénk azokra a napokra. Bújik hozzám, szorosan ölel, simogat, éjszaka fogja a kezem alvás közben. Sokszor "úgy" néz rám. Rengeteget hülyülünk, bolondosak vagyunk, de kb ugyanennyit beszélünk komoly témákról is. Egyszerűen olyan jó az egész, nagyon összepasszolunk és ezt ő is mondta már. Szóval azt gondoltam, ő is szerelmes lett belém, de egyik napról a másikra beközölte hogy lehet mégsem jó ez így mert bizonytalan a dolgokban és ez elbizonytalanítja. Ekkor megbeszéltük hogy nem lesz semmi, de találkozunk átbeszélni a dolgokat, hát ott ragadtam nála megint 2 napra, ugyanúgy úgy tűnt, szerelmes. Aztán megint bizonytalankodott, így mondtam neki, hogy itt zárjuk le ezt a sztorit és legyünk csak barátok, egyetértett, azt mondta nem érez úgy irántam ahogy kellene. Azóta (pár napja) barátokként beszélünk, de annyira látom rajta, hogy imádja a személyiségem és mondja is, meg hogy mennyire jó volt velem és vágyik erre, de mégsem olyan, mint amilyennek lennie kellene. Mégis továbbra is hajnalokat beszélgetünk át, felhív, lelkizünk stb. Évek óta szingli és iszonyat céltudatos a karrierjét illetően, kb mindent amögé helyez. Olyan érdekes az egész, hiszen tényleg minden azt mutatja, mintha szerelmes lenne, de közben meg a szája mást mond. Miért??
2022. okt. 1. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól fél, hogy ha kimondjátok, hogy ez egy kapcsolat, akkor korlátozva lesz, részben elveszíti az önrendelkezésre való jogát, és hogy a párkapcsolat iránti felelősségvállalása leterhelheti a mindennapjait, a szeretett munkája rovására.

Csak sajnos nem látja be, hogyha tényleg ennyire közel kerültetek egymáshoz, ennyire jól érzitek magatokat egymással, passzoltok és vágyódtok a másik után, számára is testi-lelki megnyugvás és feltöltődés a veled eltöltött idő, akkor pontosan ez az az út, amit járnia kellene. Dolgozik benne az egója, félti a saját mivoltját, ahelyett, hogy bizalommal tekintene a veled való kapcsolatra és elfogadná a valódi érzelmi kiteljesedés lehetőségét melletted. Félős és magabizonytalan az érzelmi világa, pedig pont egy ilyen ritka kötődésű és törődő, valóban közös hullámhosszról származó kapcsolat tudná igazán fejlődésre bírni azt.

Ha fontos neked, adj még neki időt, éreztesd vele, hogy benned tényleg bízhat, hagyd meg számára a teret, amit feltétlenül igényel. Ezen kívül, továbbra is érezzétek jól magatokat testileg-lelkileg egymással, ha ilyen szoros lett ez és fontossá váltatok egymásnak, az ilyet nem érdemes egykönnyen elengedni, még ha bonyolult is azért, mert a másik ember valójában saját magában bizonytalan. Talán magától is rájön, hogyha jár is némi fontos, vagy nem fontos lemondással az, hogy egy olyan emberrel legyen, akivel igazán összeillik, valódi megértést és bizalmat kap, a sok jó érzés mellé általa, akkor is megéri élni egy ilyen ritka lehetőséggel. Ő kicsit lassabban emészti a valódi kötődés kialakulását, megijed tőle, de talán belátja, hogy ez nem elfecsérelendő alkalom ebben a rövidke kis életben.

2022. okt. 1. 15:33
 2/6 Ghgj ***** válasza:
52%

Én ezekből arra tippelnék, hogy szerelmes valaki másba. Valószínűleg irántad is vannak érzései, amikor találkoztok, tud rád fókuszálni, beszippantja a testi közelség is, de fél elengedni annak a lehetőségét, hogy a másikkal kialakulhat valami.

Ez persze csak tipp, a legegyenesebb az lenne, ha megkérdeznéd őt élőben, hogy mi van benne és a reakciója alapján döntenél. Hány évesek vagytok amúgy?

2022. okt. 1. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van, ahogy a 2-es írja, az viszont borzasztó inkorrekt és bántó dolog sajnos! Senki felé sem őszinte, sem feléd, sem a szerelme felé (függetlenül attól, hogy csak plátói-e), sem pedig a saját érzései felé! Ezt sajnos "hülyítésnek", vagy "érzelmi kihasználásnak" szokás nevezni, és csak remélheted, ha rákérdezel, akkor van benne annyi tisztelet irányodban, hogy őszinte lesz veled!
2022. okt. 1. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
(ha már magától nem mondja, mert eddig nem tisztelt meg ennyivel)
2022. okt. 1. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Nekem úgy jön le, hogy amíg neked azt mondja, hogy talán érez irantad valamit vagy valami erre utalot tesz, addig ott vagy neki kint punci. Nem akar tőled semmit, egyszerűen ketsegek közt tart és amikor érzi, hogy kanos, előveszi egyből a kártyát, hogy azt hidd, akar tőled valamit. Aztán persze mindig kihatral. Nem olyan nagy dolog ezt észrevenni, teljesen nyilvánvaló, hogy játszik veled.
2022. okt. 1. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Picit nekem is olyannak tűnik a dolog, mintha egy korábbiban lenne agyban és te megteremted neki a tökéletes fikciót.
2022. okt. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!