Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dolgozik, 2 orankent fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgozik, 2 orankent fent van, de egesz nap nem valaszolt, van okom azt gondolni hogy nem erdeklem?

Figyelt kérdés

Tegnap elott kb 7 oran keresztul beszelgettunk folyamatosan irta hogy meg akar ismerni, es ugy tunt felkeltettem az erdeklodeset amennyire online lehet..

Ez ket napja volt, tegnap 2 mondatot irt, aminek az volt a lenyege hogy dolgozik es munka kozben nem telefonozik es nem tud irni, erre nem irtam semmit, es amikor vegzett kb 1 orakkor, megkerdezte jol vagyok e, gondolom azert mert egesz nap nem irtam neki. Egyebkent azert nem irtam, mert nem akartam munka kozben zavarni meg ramenos sem akartam lenni, azt gondoltam majd ha vegez ugyis beszelunk..

Aztan ma del korul visszairtam neki, ő kb 3 orat dolgozik, de nem valaszol..

2-3 orankent fellep de meg sem nezi. En probalok nem aggodni, es elhiszem hogy nincs ideje irni, de egesz nap nem tud irni egy mondatot sem? Amikor fellep, 2 orankent miert nem ir nekem vissza?

Olyan fura ez az egesz, rosszat erzek, de 2 napja eleg meggyozo volt. Van okom aggodni?

Szerintem varok, aztan ha miutan vegez, ejfel-1 korul es akkor sem ir, akkor egyertelmu hogy nem erdeklem..

2022. szept. 29. 22:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Te egy pióca vagy.
2022. szept. 29. 22:56
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként az teljesen természetes, hogy első pár nap akár több ezer karakteres beszélgetések is vannak, "jó éjszakát"-tal köszöntök el, aztán másnap már le vagy tiltva...

Néhány ilyen után már nem éli bele magát semmibe az ember.

Aztán olyan is van, hogy épp ráérek beszélgetni, de menet közben kiderül valami olyan a partnerről, ami nálam kizáró tényező (pl. gyereke van, külföldön dolgozik stb.). Ennek ellenére még kedélyesen elcseverészek addig, amíg van érdekes téma, de utána hagyom elhalni az egészet. Természetesen azért udvariasan közlöm menet közben, hogy max. beszélgetőtársként számítson rám, mert személyes találkozó nem lesz.

Aztán nagy ritkán előfordul, hogy menetközben match lesz egy jobbnak tűnő, másik csajjal, ezért az erőforrások (idő) is arra koncentrálódnak...

34F

2022. szept. 29. 22:58
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

Hat ez nagyon offos. Ha már az elején ilyen semmilyen energiát nem tesz bele, ez később sem lesz jobb. Mégsem fogtad meg annyira.

Persze, hogy rá van feszulve a kérdező, ha azt látja, hogy semmi reakció nem jön arra, amit ír!

Ha egy normális férfival ismerkednel, aki tényleg szeretne tőled valamit hidd el, nem kene ennyit várni a válaszokra.

Az oké, hogy néha van olyan, hogy nem ír vissza rögtön, de így nem lehet megismerni a másikat, hogy két naponta irtok egymásnak valamennyit.

2022. szept. 30. 06:30
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Te egész nap azt nézed, hogy mikor van fenn? Nincs jobb dolgod?
2022. szept. 30. 07:20
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem minden férfi szeret naphosszan írogatni, főleg ha közben dolgozik és ezer más dolga is akad. 😊

Ha nem jelentkezik, és mondjuk hétvégén, szabadnapon se jut ideje rád akkor lehet érdemes elengedni.

2022. szept. 30. 08:35
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem érdekled.
2022. szept. 30. 08:40
 17/19 Ghgj ***** válasza:
63%
Nekem pont az lenne red flag, ha nem így viselkedne. Ha pasi lennék és tisztában lennék azzal, hogy így be vagy feszülve, az is nagyon nagy red flag lenne.
2022. szept. 30. 21:04
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Jó isten 🤣 ezért van ennyi nulla kapcsolat, mert alapvető elvárásokat nem tudtok támasztani a másik fele, inkább bebeszelitek magatoknak, hogy tok okes ha a kezdeti ismerkedesben (amikor a másiknak a leginkább erdeklodonek kell, hogy legyen!) teljesen normális, ha nem egyszer egyszer, hanem FOLYAMATOSAN két meg három naponta ír vissza egy szót. Hat ez hol tükröz szerintetek bármiféle érdeklődést??? Egy egészséges kapcsolatot nem láttam, ami ilyen nulla kommunikációval alakult volna ki. Toxikusat viszont annál többet…
2022. szept. 30. 21:50
 19/19 Ghgj ***** válasza:
100%

#18: Te amúgy tudsz olvasni? Tegnapelőtt (lefordítom: 2 nappal ezelőtt) 7 órát beszéltek, tegnap is érdeklődött felőle a srác ("es amikor vegzett kb 1 orakkor, megkerdezte jol vagyok e";"Aztan ma del korul visszairtam neki, ő kb 3 orat dolgozik, de nem valaszol.."). Magyarul a kérdező egy teljes napig nem válaszolt, már arra sem reagált dacból nap elején, hogy a srác teljesen érthető és normális módon leírta, hogy nem válaszol, mert dolgozik. Tankönyvi példáját tolja a játszmázásnak. Utána meg az egynapos csönd után még a srác a majom, hogy nem ír, ahogy letette a lantot a munkahelyén. :D

Sok előnye és hátránya van a heteró női létnek, de az, hogy a hozzád és a kérdezőhöz hasonló nőkkel sosem kell ismerkednem, határozottan az előnyökhöz sorolható. Nem minősítenélek benneteket, de az biztos, ha férfi lennék, rövid úton kikerülnétek az életemből.

2022. szept. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!