Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes elkezdeni elmondani valakinek az érzéseket?
#12! Ezt így nagyon lesarkítottad. 10 éve ugyanabba az emberbe vagyok szerelmes. Nem tudom, hogy valaha volt-e kölcsönös. Választhatok, hogy soha nem lesz senkim, ha ő nem. Én ezt teszem, mert ezt csinálják a hülyék. Vaaaagy, összejövök valaki mással. Ha így tennék, bárkit dobnék akkor, ha Ő elmondaná az érzéseit, amik vannak felém. Nem "elvenne valakitől" , hanem én választanám azt, akibe szerelmes vagyok. Mi boldogok lennénk, és valószínűleg akit otthagytam, szintén boldogabb lenne valakivel, akinél ő a "ló", nem a szamár. "Ha szétmennek és szabad". Hát, azt várhatná. Miért szakítanék, ha nem tudom, hogy lehetnék a szerelmemmel is?
Persze, nem tudjuk, hogy a kérdezőnél mi a helyzet, de nem csak én, te se tudod.
#14! Nem, egy plakáton láttam 😂
Persze, hogy ismerem. Ilyen hülye kérdést. #12 most oktatott ki, hogy nem szabad elmondani, ha az illető foglalt. Akkor mi a megoldás? Hagy tanuljak. Az is baj, ha elmondod, az is, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!