Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érdemes elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes elkezdeni elmondani valakinek az érzéseket?

Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Ki a férfi, ki a nő? Nem mindegy a kérdés szempontjából
2022. szept. 29. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
Amíg foglalt ne mondd el neki. Ha megnyered magadnak akkor nem egy tisztességes ember, ha elveszed valakitől akkor nem vagy jó ember, ha szétmennek és szabad akkor mondd el neki. Akkor már lehet belőle valami értelmes is ha ő is úgy gondolja.
2022. szept. 29. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

#12! Ezt így nagyon lesarkítottad. 10 éve ugyanabba az emberbe vagyok szerelmes. Nem tudom, hogy valaha volt-e kölcsönös. Választhatok, hogy soha nem lesz senkim, ha ő nem. Én ezt teszem, mert ezt csinálják a hülyék. Vaaaagy, összejövök valaki mással. Ha így tennék, bárkit dobnék akkor, ha Ő elmondaná az érzéseit, amik vannak felém. Nem "elvenne valakitől" , hanem én választanám azt, akibe szerelmes vagyok. Mi boldogok lennénk, és valószínűleg akit otthagytam, szintén boldogabb lenne valakivel, akinél ő a "ló", nem a szamár. "Ha szétmennek és szabad". Hát, azt várhatná. Miért szakítanék, ha nem tudom, hogy lehetnék a szerelmemmel is?

Persze, nem tudjuk, hogy a kérdezőnél mi a helyzet, de nem csak én, te se tudod.

2022. szept. 30. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Hú, 13as,azért ez nem egészséges részedről, hogy 10 éve reménytelenül szerelmes vagy vkibe, aki nem is tud erről... Biztos, hogy az vagy? Ismered egyáltalán őt?
2022. szept. 30. 11:52
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

#14! Nem, egy plakáton láttam 😂

Persze, hogy ismerem. Ilyen hülye kérdést. #12 most oktatott ki, hogy nem szabad elmondani, ha az illető foglalt. Akkor mi a megoldás? Hagy tanuljak. Az is baj, ha elmondod, az is, ha nem.

2022. szept. 30. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Értelmezés kérdése,hogy hülye kérdés-e... Úgy értettem, hogy ismered-e, hogy töltöttél-e vele pl. elég időt, voltak-e közös programok, laktatok-e együtt, stb.? Érted már a kérdésemet?
2022. szept. 30. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:
#16!Ha laktam volna vele, akkor nyilván tudnám, hogy volt-e kölcsönös és ő is tudná. A másik, hogy valószínűleg nem lennék bele 10évig szerelmes😂
2022. szept. 30. 19:32
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja, értem. Te viszont sajnos még mindig nem érted, hogy mire gondolok... De az már világos számomra, hogy te ilyen igazi lelki szerencsétlen vagy, aki 10 éve epedezik konkrétan egy teljesen idegen ember után és a gyakorin szenved, meg feltételes módban írogat róla... Pedig nem is ismeri, nem tudja, hogy milyen ember és hogy milyen vele együtt lenni! Gratulálok, Huanszíta! 😅 Te a fejedben lévő téveszmébe vagy szerelmes. Ezt úgy is hívják, hogy rögeszme. 😑
2022. szept. 30. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
#18! Oké, akkor nem ismerem. Te viszont örülhetsz, hogy ilyen sokan laktok együtt, nagy buli lehet.😂 Végülis senkit nem ismerhetsz, ha nem laktok együtt, tehát akkor gondolom az összes barátod is veled él. Vagy milyen már, hogy ismeretlen barátaid vannak.
2022. szept. 30. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!