Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes újra elkezdeni?
Kb 2 hónapja mentünk szét az exemmel. Elég viharos időszak volt, sok félreértéssel, és hol beszélgetéssel, hol veszekedéssel.
Mai nap reggelén találkoztunk. Majdnem egy helyen dolgozunk. Ő összejött valakivel akivel nem boldog. Ez azért látszik rajta. És úgy gondoltam eddig hogy szakítás után nem kaphat esélyt senki. Viszont valahol éreztem és Ő is érzi, hogy mind a ketten hibáztunk a végén. Ő nagyon makacs volt, és azt gondolta rosszat akarok, én meg csak csalódott, hogy 2 év után nem hallgat a barátjára. Szóval találkoztunk, és beszélgettünk. Haza kellett vigyem, mert a céges busz már elment. És az autóban még sokat beszélgettünk hogy mennyire jó volt együtt, igazából megértettük egymást. Újra szeretnénk kezdeni. Kérdésem olyan emberekhez irányul akik megpróbálták. Ti adnátok még egy esélyt a dolognak, ha rájönnétek hogy mind a ketten hibáztatok a kapcsolatban? És ezt meg is tudjátok beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!