Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a fiammal?
Figyelt kérdés
Egy szakitas utan teljesen megvaltozott. 2 eve nincs senkije, 22 eves. Viszonylag jo kapcsolatunk van. Sok mindent megtudunk beszelni, viszont mikor errol erdeklodom hogy miert lett ilyen maganak valo annyit mond "money over bitches" szimplan elpoenkodja a temat. Jo uton halad, jo munkaja van igenyes sokat edz mondhatni nagyon jo formaban van. Minden not ellok magatol pedig boven van eselye valogatni. Nem lett nogyulolo udvarias illedelmes de senkinek nem ad eselyt mert kifogott egy elegge szemet not elsore. Mindenkit ellok magatol es szerinte ez rendben van. Oszinten engem nem erdekel van-e valakije nincs csak nem tudom hogy depresszios vagy barmi mas lelki baja van neki amirol nem beszel. Lehetetlen vele szot valltani errol a temarol. Ferjem is probalt kiszedni belole valamit de nem lehet. Nem lattam meg ilyet hogy egy sikeres fiatalember igy viselkedjen. Tudom , tudom minden anyanak a fia szep okos tokeletes de itt nem errol van szo. Latom rajta hogy pozitiv kisugarzasa van es lenne holgy aki erdeklodne fele de elzarja magat teljesen.2022. szept. 26. 01:52
1/17 anonim válasza:
Hagyd. Mindennek eljön az ideje. Ne zaklasd ezzel.
2/17 anonim válasza:
Egyszerűen csak okos gyerek. Nincs nő, nincs gond. Békén kell hagyni.
3/17 A kérdező kommentje:
En ezt ertem, csak aggodok nem szeretnem depresszios legyen...
2022. szept. 26. 02:08
4/17 anonim válasza:
miért lenne depressziós? azt írtad, szépen alakul az élete, jó munkája van, sokat edz. nem úgy néz ki, mint aki maga alatt van.
hagyni kéne szépen élni a saját életét. majd ha lesz valaki komolyabb jelölt, tudatni fogja veletek (de lehet, hogy nem fogja, ha továbbra is ennyire bele akartok mászni a magánszférájába)
5/17 anonim válasza:
Mindenki csalódik egyszer minimum, jobb lesz, ha ő is megbaratkozik a gondolattal, hogy az elet nem egy tündérmese.
6/17 anonim válasza:
Csalódott, kiábrándult.De ez változni fog.A hormonok tombolnak benne,és felülkerekedik mindez a csalódáson és felülírja a jelenlegi viselkedését.És majd újra és újra sorba fog állni a pofonért!
7/17 anonim válasza:
Mikor huszonéves voltam,bár én is így viselkedtem volna a nőkkel.El kellett volna rúgni magamtól mindet.Akkor nem tesz tönkre egy hideg,számító szuka..
8/17 anonim válasza:
Nem a fiaddal van baj, hanem veled.
9/17 anonim válasza:
Ez megint egy incel kérdés lesz, de ti csak irogassatok nyugodtan az "anyukának."
money over bitches - ez a kulcsmondat
10/17 anonim válasza:
Mondjuk egy olyan mentalitasu sraccal, aki olyat mond, hogy “money over bitches” egy épelméjű fiatal no sem randizna…
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!