Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Jártál már úgy, hogy kapcsolatban voltál és közben szerelmes volt valaki beléd? És késöbb rá kellett jönnöd, hogy nem a megfelelő emberrel vagy. Hogy az a másik talán boldoggá tehetett volna, ha időben adsz neki egy esélyt.

2022. szept. 25. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nincs késő, lépj ki.
2022. szept. 25. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Még nem.
2022. okt. 4. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem jártam még sose így. Akit ÉN nem szeretek, aki nem vonz, az után nem veszkődnék még akkor sem ha az akit szeretek bunkó lenne. Ez két külön dolog. Aki nem kell, akit nem szeretek, mégis hogy tenne boldoggá? Akármilyen cuki, ha nem kell akkor nem kell. Nálam nincs olyan hogy "esélyt adni". Olyannak aki amúgy nem kell, aki nem vonz? Ez valami vicc?

Mondom ezt úgy hogy én nem vagyok önsorsrontó. Tehát még sose voltam szerelmes olyanba aki bántalmazó lenne, mielőtt az incelhorda jönne a bántalmazó csedekkel hogy csak azok kellenek nekem. Csak azzal vagyok aki kell nekem. Esély nincs olyannak aki nem vonz, csak kedves-rendes (állítólag. Mert mindannyian ismerjük itt a niceguy szindrómát...)

2022. okt. 4. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért a múlt idő?
2022. okt. 8. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy ez az "adsz neki egy esélyt" eléggé lesajnálóan hangzik. Mintha valami kiváltság lenne veled kapcsolatba kerülni... Ha csak ennyire becsülöd azt a másikat, aki szerelmes beléd, akkor talán még egyszer átgondolhatnád, amit itt felvetettél.

Hogy mit tennék ilyen helyzetben? Szakítanék (mert arra már rájöttem, hogy nem a megfelelő emberrel vagyok, talán éppen az új ember kapcsán) és hagynám egy ideig ülepedni a dolgokat. Aztán adnék egy esélyt.

2022. okt. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!