Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Új munkahely! Hogyan ismerkedh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új munkahely! Hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Figyelt kérdés

Új munkahelyen vagyok családias hangulatban teli a munkaidő.

Van egy srác aki tetszik nekem, de nem tudok róla semmit sem úgymond.

Nem nagyon lesz lehetőségem vele találkozni vagy csak beszélgetni akár kettesben.

Nem tudom, hogy van-e kapcsolata és azt sem hogy hogyan tekint rám.

Ma beszélgettem vele de csak munkahelyi dolgokról és nem kettesben, sajnos arra nem lesz lehetőség.

Így milyen módon közeledhetnék felé?

Teljes nevét nem tudom.

Vagy esetleg milyen módon tudhatnám meg hogy van-e párja és hogy csak szimpla alkalmazottként tekint rám vagy sem?

2-3 napja látom, de sokszor megyünk el egymás mellett viszont én mindig nézem és gyakran összetalalkozik a tekintetünk, de egyelőre nem gondolok bele semmi többet.

2022. szept. 24. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Megkérdezed a kollégáktól, hogy hogy hívják. Közösségi oldalakon megnézed, akár bejelölöd. A többi meg majd alakul.
2022. szept. 24. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:
39%

a melóhelyen dolgozz, ne pasizz, abból semmi jó nem sül ki.

mg a teljes nevét sem tudod, de már rámoccannál.

2022. szept. 25. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!