Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért választottad a párodat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választottad a párodat a párodnak? Miért passzoltok jobban, mint mással tennéd?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon jó fej és nagyon jó vele a szex (ő a lány). A többi nem igazán érdekel. Ő a legjobb barátom és a szerelmem is. Vagy legalábbis ő volt, amíg el nem vettem feleségül és teljesen meg nem változott.
2022. szept. 21. 23:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem választottam. Jött, ott volt, megérkezett. Ezt máshogy nem tudom mondani. Előtte senki nem érdekelt olyan szinten, hogy komoly kapcsolat szintjén. Aztán jött ő, megérkezett, és az annyira természetes volt, hogy mi együtt vagyunk, mint hogy levegőt vesz az ember. Nem gondolkozik rajta, egyszerűen veszi, mert az úgy van kitalálva, megalkotva.
2022. szept. 21. 23:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor, mikor ismerkedtem, vele volt a legnagyobb az összhang, és mivel vele alakultak ki először érzelmek, nem is kerestem tovább. Rá akartam koncentrálni. Lehet, hogy azóta megismerhettem volna olyat (akár rá egy napra is), akivel elsőre jobban passzolunk, de már nem érdekel, egy kapcsolatból nem egy jobb miatt lépek ki, hanem azért, mert nem vagyok elég boldog a jelenlegi mellett vagy valahogy nem adja azt, ami miatt bárkivel kapcsolatban lennék. Vele boldog vagyok, megvolt benne az, amitől hajlandó vagyok elköteleződni, amitől nem érzem lemondásnak a hűséget.

Nem szeretném felsorolni, hogy mik is azok a dolgok, amik miatt ezt érzem, mert ez azért elég komplex. De hasonló a felfogásunk, a fontos kérdésekben egymás mondatait egészítjük ki, annyira egyetértünk, nem éreztem magam mellette soha magányosnak, magamra hagyva, kételyek között. Ez az érzelmi biztonság egy nagyon erős érv volt mellette (és egyben a fő ok is, ami miatt kiszerettem az exeimből). De például a múltunk is elég hasonló, hasonló területen tanultunk, dolgoztunk, jó volt magunkra ismerni a másik múltjában, a családi problémáktól a sportoláson és az egyetemi éveken át egészen addig, hogy kit keresünk és mit tartunk fontosnak. Szóval minden beszélgetésünk egy újabb egymásra találás volt, hogy "úristen, te is?!".

Imádom, hogy a társadalom elégetne néhány gondolatomért, ő meg egy óvatlan pillanatban benyögi ugyanazt, amire én is gondoltam az adott témával kapcsolatban.

2022. szept. 21. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben sem passzolunk, értelmi szintünk is más. Ő zseni én buta vagyok. Elejétől kezdve izzott a levegő köztünk. Hogy miért szeretjük egymást 9 éve egyikünk se tudja, de mióta összeházasodtunk, 1 éve, azóta sokkal nagyobb szerinte is a szerelem.
2022. szept. 22. 05:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A fontos dolgokban passzolunk, a többiben meg kiegészítjük egymást.

Ugyanúgy gondolkodunk a házasságról, hűségről, családról, a pénz kezeléséről, gyereknevelésről. Azonos a jövőképünk. Egyforma a szexuális étvágyunk, és az, hogy mit szeretünk a szexben.

Amiben kiegészítjük egymást: ő erős, én okos(abb). 🙈 Én hozom az ötleteket, ő megvalósítja. Nem arra gondolok, hogy a kanapén fekve álmodozok palotáról, ő meg megkeresi az árát. Hanem megbeszéljük, hogy több tároló kéne a konyhába, én kitalálom, együtt tervezzük, de inkább én számolom ki az anyagszükségletet, aztán megvesszük együtt, és elvileg együtt építjük be, de ő szerel meg fúr, vág, én meg ügyesen tartom. Például, ez volt a legutóbbi projekt.

A gyereknevelésben a klasszikus párost alakítjuk: tanulni meg kézműveskedni én ülök le velük, ő tanítja őket biciklizni, úszni, meg inkább ő bocóckodik velük. Tőlem az is idegen, hogy a szőnyegen ülve autózzak vagy építsek, ő meg a lányunkkal is babázott meg főzőcskézett. Én inkább játékot varrok meg mesét olvasok. Gyerekként se voltam az a harsány, fáramászós típus. Férjem gyerekkorából azert tud a nagyi hajmeresztő sztorikat. 🙈

Sokan elsőre azt hiszik, hogy olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz, nem is értik, hogy jöttünk össze.

2022. szept. 22. 06:14
 6/11 anonim ***** válasza:
17%

Hát már olyan sok választási lehetőségem volt, hogy tartottam egy többfordulós meghallgatást, a vonzalom mellett a személyiséget, érdeklődési kört, szokásokat, világnézetet figyelembe véve, így a végén végül ő lett a befutó, aztán elköltöztünk a saját, tehermentes családi házamba, az új autómmal mentünk egy külföldi wellness túrát, majd...

😂😂😂😂😂😂

2022. szept. 22. 06:16
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Választás!? 😂 Átlagos külsejű vagyon nélküli közepes jövedelmű pasiként hol voltak nekem választási lehetőségeim... 😂 Örültem annak, ami jut!
2022. szept. 22. 06:17
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Ezt dobta a gép...
2022. szept. 22. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
56%

Felléptem a társkeresőre hogy töröljem magam. Fél évet voltam fent, kiégtem tőle rendesen, pedig azért edzett nő vagyok😅

Még gyorsan végigfutottam kik szívecskéztek.

Megakadt a szemem, a páromon. És valamiért automatikusan visszajelöltem. Kb 1 perc múlva jött az üzenet tőle.

Külsőre teljesen más a stílusunk. Tényleg ég és föld. Én zárkozottabb vagyok, ő az éljünk a mának típus, aki mindenbe benne van.

Nagyon beletrafáltam a dologba, mert nagyon kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.

2022. szept. 22. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Megfogott a negativizmusa 😆 alapvetően én tök pozitiv vagyok. Hamar lejött hogy zárkózott, tetszett hogy nem volt sok kapcsolata se. Nagyon hamar lobbant nálam a láng, ő sokkal óvatosabb volt. Aztán viszonylag hamar összeköltöztünk, a legkisebb súrlódások is kimaradtak, annyira egyforman csinalunk mindent. Nagyon figyelmes, gondoskodó (ő a ffi), a tenyerén hordoz. Mellette maximalisan biztonságban érzem magam minden téren, mindig számithatok rá. A legjobb társ aki volt valaha 🥰
2022. szept. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!