Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy a párod kedvéért változtál meg és később derült ki, hogy nem kellett volna?

Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 23:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pont ezért válunk most.
2022. szept. 19. 23:25
 2/18 A kérdező kommentje:

Uhh sajnállak. Szeretnéd kifejteni, hogy pontosan mi miatt?

2022. szept. 19. 23:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyan volt, hogy kellett egy volna egy nő, és miatta elkezdtem olyan lenni, ami nem kompatibilis velem. Neki sem tetszett, hogy ezt csinálom, de mást nem tudtam kitalálni.
2022. szept. 19. 23:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt sajnos, jó és rossz értelemben is. Az egyik sad story, a másikból sokat tanultam :)
2022. szept. 19. 23:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
(a sajnos talán nem is kell oda)
2022. szept. 19. 23:39
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen, egy idő után úgy is lehull az álarc, mivel sok erőfeszítésbe kerül fenn tartani egy szerepet előbb utóbb úgyis kibukik, hogy ki őszinte és ki nem.

Mindenkinek meg van valahol a párja, aki azért fog szeretni, amilyen vagy.

Ha szerepet játszol azzal átvered a másikat is meg magad is.

"Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem."

2022. szept. 19. 23:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozás volt a részéről, de úgy vagyok jó, ahogy így vagyok.
2022. szept. 20. 01:13
 8/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Volt - csúnya vége lett. Már másképp gondolok mindent is.
2022. szept. 20. 02:04
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Szerencsére nem. Esetemben mindig időben kiderült, hogy felesleges lett volna bármit is változtatni. Egyszerűen sehogysem lettem volna elég jó, akkor meg minek strapáltam volna magam?
2022. szept. 20. 04:06
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát a megfelelési kényszer sosem vonzó. Most olyasmi, mint megszereted te is a kirándulást az oké, eddig nem tudtad magadról. Leszoksz a cigiről, egyenesen szuper. De ha nem mered kimondani a véleményed, feladod, ami örömet okozott, mondjuk hobbit, barátokat, annak sosincs jó vége. Ezekre már az elején figyelni kell, hogy önazonos maradj, mert később pont te fogod vádolni őt, hogy miatta így meg úgy és mégse kellesz...
2022. szept. 20. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!