Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezhet valamit ha így viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet valamit ha így viselkedik?

Figyelt kérdés

Hogy tisztázzam egy bunkó pasiról van szó.

Lényegében már ismerem pár éve és majdnem volt egyszer kapcsolat köztünk, de végül nem jött össze.

Aztán elkezdtem vele együtt dolgozni, akkor nagyon kedves volt, néha volt csak bunkó de akkor visszaszóltam.

Lényegében mikor kettesben voltunk mindig kezdeményezett olyan beszélgetést, amiben látszik hogy nem vagyok közömbös számára.

Illetve privátban is elég sokat beszélgettünk, elég sokat írt.

Aztán egyik nap megírtam neki mit érzek iránta, nem reagált semmit csak azt mondta hogy jelenleg foglalkozzunk a munkákkal mert haladni akar vele, de nemsokára befejezzük a munkát viszont eléggé megváltozott a viselkedése.

Aznap mikor bevallottam érzéseim is olyanokat írt amivel tisztán látszik hogy nem vagyok közömbös neki.

Majd mégis úgymond most nem tudon hogy tényleg munka után térjünk erre vissza vagy kifogás volt.

Mert miután bevallottam nem rázott le, mint anno korábban miután nem lehettünk együtt és visszautasított, de hajlandó nem válaszolni.

Nos ami a lényeg, hogy azóta bunkóbb meg kevesebbet is ír, majd ha megkérdezem mi baja akkor azt állítja nincs semmi baja meg nem bunkó és akkor ad egy normálisabb és hosszabb választ.

Ha megkérdezem hogy maradjak-e a munkát csinálni akkor annyit mondott hogy maradjak, csináljam, de elmondtam ha nem akarja és azért ilyen akkor mondja meg és nem veszek részt benne.

De ezt meg nem mondja, ha beszélek vele hívásba akkor normális hangvétellel beszél, de hallatszódik hogy csöndesebb mikor ott vagyok (mert másokkal vagyunk hívásban).

Ez azért van mert ő is többet érez csak nem tudja kezelni vagy pont azért teszi mert nem akar semmit?

2022. szept. 18. 01:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10

tévedsz!nyilván nem olvastad el a több mint ezer oldalas regényt.

a bunkózást Rhett kezdte... S. csak reagált rá.

2022. szept. 18. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Igaz, csak a filmet láttam 2-3x.
2022. szept. 18. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:
az nem ugyanaz! csomó mindent akkor értesz meg pontosan, ha elolvasod.
2022. szept. 18. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
van a pasinak családja, nője?
2022. szept. 18. 16:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát mikor először nem lehetett köztünk semmi akkor kezdett el bunkózni meg távolságtartóan viselkedni közben mégis vissza-vissza járt beszélgetni, aztán mindig elmondta hogy nem lehet semmi mert ő külföldre ment bizonytalan időre dolgozni én pedig akkor nem tudtam vele menni.

Aztán most mióta elkezdtem vele beszélgetni egészen addig, amíg nem vallottam be az érzelmeim leginkább normálisabb volt.

Egyébként nincs senkije.

Mindig egyedül volt mióta ismerem.

2022. szept. 19. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!