Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érezhet? Miert viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet? Miert viselkedik igy?

Figyelt kérdés

Van egy srac, akivel tavaly osszel osszejottem, de csak par hónapig tartott az egesz.

Jol elvoltunk, csak mivel o kicsivel fiatalabb, mint en (19)(en pedig24), nem hittem benne, hogy o komolyan gondolja, pedig mar szerelmet is vallott.

Sok mindent bekepzeltem magamnak, de a vegen en voltam az, aki azt mondta legyen vege, de konkrét okot mondani nem tudtam neki, csak, hogy nem tudok neki hinni.

Gyakran talalkozgattunk es amugy minden tökéletes volt.

Szakitas utan 3honappal kb.felkerestem,csak irtam neki, hogy miujsag, o pedig talalkozni akart.

Találkoztunk is es beszelgettunk.

Kezdtem erezeni ujra azt a tuzes erzest, mint mikor egyutt voltunk.

Aztan mikor meg csókolt..😍 Elmondani nem tudom azt az erzest🥺

🥺

Mar 1 eve lassan, hogy osszejottunk, de kb 3honap kimaradas utan ujra"egyutt"..

Beszélgettünk, talalkozgattunk aztan megtortent a dolog, de en megint csak elkezdtem felni es o azt mondta, hogy felesleges felnem es, hogy higyjek mar neki es bizzak benne.

De egyszerűen nem!

Mikor arra terelodott a tema, hogy bekuljunk-e azt mondtam nem tudom, mert felek.

O annyit mondott erre, hogy o sem tudja.

Az a "baj", hogy osszejarunk es nagyon-nagyon jo vele😍😍, de ez sokaig nem mehet, mert erzek iranta es o is erez, mert megmondta, de, ha komolyabb dolgokrol van szo a valasza az, hogy nem tudom😓

Ezert is nehez neki hinni..

O az a fajta pasi, aki nagyon nehezen nyilik meg erzelmileg, de megis ki mondja mit erez, viszont, hogy mi legyen velunk nem tudja..

Azt szeretnem kerdezni, aki volt mar hasonlo helyzetben mit tett?

Vagyis a pasi miert mondja azt, hogy nem tudja szeretne-e bekulni, vagy sem..

Vagy csak az jo, ha osszejarunk? 😑

2021. szept. 2. 16:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Te félsz attól, hogy Ő azt fogja csinálni veled, mint te vele... Én így értelmeztem ezt az egészet. Megértem miért félsz, de ha örökké a félelmeid fognak irányítani, akkor mikor fogsz élni?

Az én olvasatomban azért nem tudja akar-e békülni, mert egyértelműen fél attól, hogy újra és újra elfogsz bizonytalanodni.

Te elbizonytalanodsz, félsz, és megint visszatáncolsz. Te is ettől félsz, hogy majd ő lesz az aki az egészben elbizonytalanodik?

Én azt szoktam erre mondani saját magamnak, mert én is szorongós típus vagyok, hogy ha ennyire félek, akkor befogom vonzani magamnak azt, amitől félek.

2021. szept. 2. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!