Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Ez most mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ez most mi?

Figyelt kérdés
Ma megismerkedtem egy lannyal vonaton (UK). Mikor kozelbe ultem azonnal ereztem hogy mintha ismernem korabbrol, korabbi eletbol. Soha nem talalkoztunk meg. Elejen nem mertem megszolitani. Mert olvasott es kozben zenethallgatott. Egy ido utan szerintem feltunt neki hogy beszelgetni szeretnek es megkerdezte hogy nem latott e mar Stirlingben (varos UK ban) mondtam hogy nem es igy elkezdtunk beszelgetni mindenrol. Sok minden kozos bennunk. Vegansag, termeszetben leves, zarkozottsag (egy ido utan mondta hogy szeretne inkabb zenethallgatni es olvasni), konyvolvasas, es test felepitesre is olyan mint en (vekony stb), meg oltozkodesben is kb olyan ruhat hordott szinte mint amiben vonaton voltam. Mielott leszalltam vonatrol megadta telefonszamat. De van 1 olyan erzesem hogy elkellett volna mondanom neki hogy amikor meglattam akkor mintha ismertem volna korabbrol stb. Mit tegyek ? Majd alakul magatol ? Ne erolkodjek komplikaljam tul?

2022. szept. 16. 23:31
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Vagy lehet csak en latok bele tobbet mint ami.
2022. szept. 16. 23:31
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Túl sok romantikus baromságot néztél és/vagy eszméletlen kanos vagy. Hívd fel, beszéld meg a randit és nyugodj le.

Ezeket a hülyeségeket meg hagyd.

2022. szept. 16. 23:32
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

nincs olyan, h. korábbi élet, és nincs olyan, h. másik élet a halál után.

mindig röhögök azokon, akik ezt elhiszik...

2022. szept. 17. 00:05
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Később ebből lehet nagyon romantikus szöveg, de most biztosan hanyagold :D
2022. szept. 17. 00:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Az nem közös “tulajdonság”, hogy mindketten veganok vagytok, ettől alapvetően nem következik az, hogy össze is illetek :D a hasonló testalkat és öltözködés is teljesen felesleges egy kapcsolat kialakításához.
2022. szept. 17. 07:53
 6/19 A kérdező kommentje:
Azota irtam neki whatsappon (tegnap delben) de nem valaszolt. Hivjam fel szerintetek vagy hagyjam inkabb?
2022. szept. 20. 17:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha hívtad es fel sem vette es azóta nem is irt, akkor off.
2022. szept. 20. 18:56
 8/19 anonim ***** válasza:
44%
#3 Én mondjuk azokon szoktam röhögni akik annyira beszűkült látókörrel rendelkeznek és annyira karótnyeltek, hogy azt hiszik csak ez az egy élet létezik. Az univerzum és maga az élet ennél kicsit komplexebb. Bár nem várom el, hogy megértsd.
2022. szept. 20. 19:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Es le is pontoznak... Meg sem lepodok. Mao ilyen kerdesek tekinteteben le van maradva eleg durvan... :D
2022. szept. 20. 22:51
 10/19 A kérdező kommentje:

7:

nem hivtam meg. Majd hnap sztem.

2022. szept. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!