Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek téveszméi vannak?
Folyton azzal jön, hogy ő se én, senki nem valós. Azt mondja, azt hiszem, hogy őt látom, de csak az agyam csap be, ő nincs itt és én se. Mondtam neki, hogy akkor hogyan az lehet, hogy beszélgetünk. Folyton azzal jön, hogy egy fekete semmiben lebeg egy ember, aki arról hallucinál, hogy sok ember életét játssza le és mi is egy ilyen hallucinált dolgok vagyunk. Semmik. Kósza beteg gondolatok.
Mit tehetek ellene? Pszichiáterhez soha nem tudnám elvinni.
F.
A kemény, hogy ez egy létező filozófiai feltevés. Tanultuk még középiskolában. Szóval nem a barátnőd az első akinek eszébe jutott ez.
Egyébként ez egy remek hárítás bármire. Ha nem is létezem, akkor rosszul se dönthetek, hiszen nem is én döntök. Nincs hibázási lehetőség, hiszen semmi nem valós.
Ha nincs betegség tudata, akkor hagyd el és csináljon amit akar. Orvoshoz nem rángathatod el akarata ellenére, meggyőzni nem fogod tudni, akkor legalább ne hagyd, hogy magával rántson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!