Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondjak le a szerelemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjak le a szerelemről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sosem volt még senkire ekkora szükségem mint rátok, tanácsaitokra...

Férjnél vagyok van 2 gyermekem. Mindjárt kezdem is az elején:Férjem 2 alkalommal megcsalt. Megbocsájtottam mert akkor úgy éreztem ha elválunk én már nem tudok lenni másé. De már nem ugyanolyan a kapcsolatunk. Nincs szerelem, gyengédség, romantika.

Ennek ellenére sosem éreztem és gondoltam arra hogy én is hűtlen legyek. Eltelt pár év... ám most utamba ejtett a sors egy férfit...

Több órát beszélgettünk és megfogott. Egyszerűen mindent másképp látok és úgy érzem van esélyem a boldogságra, mert hiányzik. 100% ig nem tudom hogy vonzódik-e hozzám, de abban biztos vagyok hogy igen, csak nem meri kifejezni mert házas vagyok én pedig nem beszéltem neki az egyhangú életemről. Nincs senkije és úgy érzem ha most nem lépek felé és nem adom a tudtára hogy akarom őt azzal örökre eltemetem a lehetőséget a boldogságom elől. Nem tudok enni, aludni a munkára koncentrálni. Felfordította az életem. De a házasságom sem tarthat örökké. A harmincas éveim elején járok. Szeretni akarok és őt! A hirtelen jött idegent akiről úgy érzem mindig is ismertem. Adjatok kérlek tanácsot. Hogy sugalljam neki amit érzek? Konkrétan nem akarom elmondani neki mert nagyon félek a vissza utasítástòl!

2022. szept. 13. 11:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mi lessz ha nem fog még egy lehetőséget adni az élet arra hogy újra kezdjem? És most itt ez a férfi aki talán csupán csak azért nem akar hozzám nyúlni mert azt hiszi jó az életem és ha leakarna teperni vissza utasítanám. Lehet most egy hatalmas alkalmat szakaszok el csupán azért mert nem tudom hogy öntsem számára rövid szavakba hogy ha szeretné teljesen az övé lehetnék....
2022. szept. 13. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez a vágy újra és újra elő fog jönni,főleg úgy hogy a jelenlegi kapcsolatod már nem működik.

Ha döntésképtelen vagy,nézz mélyen magadba hogy mit szeretnél igazán,ha ez sikerült,ülj le a férjeddel és beszéljétek át.Őszinteség,kommunikáció!

Ez anno kezdődött mikor párod félrelépett először;már ott is problémák voltak.

2022. szept. 14. 09:46
 13/17 Senior Séf ***** válasza:
Nem értem a vergődésedet, kérdező. Mi az, hogy nem vagy biztos az illető férfi érzéseiben? Neked nem is az a dolgod, hogy tisztába legyél velük, hanem az, hogy úgy alakítsd őket, ami neked megfelel. Ha kell a pasi, megszerzed, ha nem kell, eltemeted magad.
2022. szept. 15. 16:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Vergodok igen kiöntottem a szívem sokat beszélgettünk de ő nagyon fél kozeledni hozzám akkor hogy szerezzem meg senior séf? Kell nekem igen nagyon kell
2022. szept. 16. 15:04
 15/17 Senior Séf ***** válasza:

Karinthy fogalmazta meg nagyon frappánsan: Ha bemegyek egy szobába, ember vagyok. Ha bejön egy nő is, férfi lettem. És minél inkább nő, aki bejött, annál inkább férfi leszek én.

Ennek tükrébe nyilvánvaló, hogy ha azt szeretnéd, hogy az illető férfi legyen, hogy férfiasan viselkedjen, neked nőnek kell lenned. Olyan nőnek, akiért me tud bolondulni az illető pasi. Azzal, hogy kiöntöd előtte a szívedet, nem mész semmire. A férfi a megoldások embere, és egyből arra kattan rá, hogy a te problémád hogyan oldható meg. Ebben ő nem szerepel, csak te, mert ez a te problémád. Észérveknek tehát itt nincs helye, a érzékeire kell hatnod.

2022. szept. 17. 10:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ki valamilyen formában segített. Azt a választ kaptam 2 napi üzenet váltás után hogy bármennyire is szeretnénk mind ketten nem lehet. Fél a kovetkezményektől. Én úgygondolom mindent megtettem... elétártam a jelenlegi életem. De mégsem. Most csak az marad hogy mire a családom hazaér összeszedjem magam és letöröljem könnyeim és nagyon félek hogy ez mindennap így lessz.
2022. szept. 19. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Félsz. Mitől félsz jobban?

"Mi lessz ha nem fog még egy lehetőséget adni az élet arra hogy újra kezdjem?"

"félek hogy ez mindennap így lessz."

2022. okt. 28. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!