Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van badoon, de 2 honapja még baratnoje volt, most vajon szakitottak vagy csak mellette badoozik? Ra irok az nyomulas?
Dolgoztam egy helyen es ott volt egy fiu es egy lany akik egy par voltak, a fiut gyerekkorom ota ismertem, battyaim baratja volt csak mar nem lattam vagy 10 eve. Nagyon rossz volt ott dolgozni mert nagyon tetszett nekem, es kellemetlen volt hogy ott van a baratnoje es nem beszelgethettem vele igy
En mar nem dolgozok ott, es ez kb 2 honapja volt
Ma regisztraltam badoora es lattam hogy ott van a fiu..
Regen is voltam badoon es soha nem lattam ott.
Megneztem a facebookjat, semmi kep azzal a lannyal, semmi
A lanynak sincs a fiuval, viszont a lany szeptember 3. megvaltoztatta a boritojat, amit a fiu imadolt..de lehet ezt a kepet ezer eve imadolta csak a lany frisitette most a kepet harmadikan. Szoval ennek nem akarok a befolyasa alatt lenni
Nezegettem badoon direkt, de nem huztam jobbra, azota fent volt meg se nezett engem. Gaz ha irok neki?
Pl hogy "szia, te hogy hogy itt? "
Nem akarok nyomulni
29 eves
En 23
Felek hogy letorli magat, es semmi esely nem lesz utana hogy beszeljunk mert en mashol biztos nem irok neki.
Tesomnak egyszer miota nem dolgozok ott irt higy mivan velem. De engem nem tud megtalalni messengeren mert nincs kint kepem sem, szoval irnom kene neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!