Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Halak férfi mindig kicsúszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Halak férfi mindig kicsúszik a kezünkből?

Figyelt kérdés
Később is, nemcsak megismerkedéskor?

2022. szept. 5. 21:45
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10-es, koszi!😀

Miert nem akarod a Halakat?

2022. szept. 5. 21:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb, ha a nyakadon marad....
2022. szept. 5. 21:57
 13/28 A kérdező kommentje:
Miert?
2022. szept. 5. 21:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szexben ficánkol rendesen,de szeret sok vasat tartani a tűzben.
2022. szept. 5. 22:04
 15/28 A kérdező kommentje:
Aha.
2022. szept. 5. 22:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyet. Barátnőm férje, utálom. Apám is az volt amúgy, nagyapám is(nem apám apja). Nem sok közösen láttam bennük, leszámítva, hogy már mindketten meghaltak. Nekem még nem volt halak pasim, de nem is szeretnék. Egy barátnőm halak nő, ő is elég problémás.
2022. szept. 5. 22:19
 17/28 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Sok vas? Ismerkedni sem ismerkednék több lánnyal egyszerre, nem hogy kapcsolatban:D Én egy vasnak is örülnék. :)

Halak vagyok, de nem hiszem, hogy különböznék más, normális emberektől. Mármint... ismerkedésnél akkor mondanék nemet, hogyha valami annyira nem stimmel vagy van valami kizáró tényező. De ezzel mindenki így van. Kapcsolatban is akkor szakítanék, ha nagyon zavaró, megoldhatatlan probléma merűlne fel (vagy nem nyitott rá a másik, hogy változtasson) /de igyekezném alaposan megismerni a másikat már ismerkedéskor, hogy ilyen a lehető legkisebb eséllyel forduljon elő - szeretek biztosra menni/.

Én egyáltalán nem nézem, hogy a másik milyen csillagjegy alatt született és, hogy az mit jelent. Ha valakivel szeretnék ismerkedni, akkor majd kiderül, hogy Ő milyen ember. Még ha lenne is benne valami, akkor sem működne az általánosítás.

2022. szept. 5. 22:23
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi a legcsúszósabb dolog a világon?

- Szappanos hal egy tál takonyban.

2022. szept. 5. 22:24
 19/28 anonim ***** válasza:

Azt tudjuk hogy jók a gitározásban.

https://www.youtube.com/watch?v=zcNXqCpcb0w

2022. szept. 5. 22:27
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
7 éve élek halak jegyű pasimmal.🙂 Nem csúszott még ki!🙂
2022. szept. 5. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!