Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párodat egyből vonzónak találtad vagy kellett több idő ahhoz, hogy szebb legyen a szemedben?
Mikor először láttam, azt gondoltam, hogy ki ez a nagyszájú drogos hülyegyerek.
Aztán mikor először beszélgettem vele egy egész este alatt, már akkor tudtam, hogy nekem ő kell. Senkihez nem vonzódtam még ilyen szinten, de ehhez kellett az, hogy beszélgessünk. Akkor viszont rögtön megfogott. Lassan egy éve együtt vagyunk.
Volt aki nem volt vonzó számomra, megpróbáltam, de csak rosszabb lett... Pocakos, nagyon szőrös, nagy képű, füvezett,mindig kutyaszőrös volt a ruhája(előtte sportos, igényes, tudatmódosító mentes férfiakkal voltam csak, akik egyből vonzóak voltak számomra, jó kisugárzással). Összejöttem vele, próbáltam a jó oldalát nézni. Hát a sexben nem remekelt, nem is kívántam annyira, beszélgetni nem lehetett vele mert mindenben okoskodott csak, fűje füstjétől rosszul voltam s az attól való viselkedésétől össze vissza beszédétől, s egyre igénytelenebbnek láttam.
Tettem róla h vége legyen.
Soha többet nem kezdek számomra nem vonzó férfival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!