Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, ha egy nő szerelmes belétek? és ezt el is mondja...

Figyelt kérdés
Ha mondjuk éppen mással vagytok párkapcsolatban, de a nő nektek sem közömbös...
2022. szept. 2. 20:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A gyerekeid attól még a tieid.
2022. szept. 2. 21:18
 12/23 anonim ***** válasza:

Ilyen csak abban a szituban lehetséges nálam, ha én akarom, hogy belémszeressen a nő. Nem vagyok egy olyan típus, akibe csak úgy beleszeretnek... nekem azért tennem kell, kicsit meg kell játszanom, türtőztetnem magam, előadni a kommunikációs tudomány eredményeit, stb... (alapjáraton pocsék személyiség vagyok, taszítom az embereket, és ez jól van így számomra. Kevesekkel jövök ki, kevesekre van szükségem.)

Tehát ha valakiről azt akarom, hogy belém szeressen, és ez megtörténik, akkor az egy jó dolog. Annak mindenképp örülök, hiszen ezért dolgoztam.

Én helyzetemben más szituba bele sem tudom helyezni magam. Nálam nincsen ilyen csak trécserészek emberekkel, meg haverkodás megy, és véletlenül belémszeret 🤷‍♂️

2022. szept. 2. 21:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ilyen még sosem fordult elő:(
2022. szept. 2. 21:23
 14/23 A kérdező kommentje:

12

nyilván a szitu nem egy szélsőséges típust fest le.

és nyilván ez a pasi is tett a maga módján azért, h. a nő észrevegye...

sok időt, energiát, figyelmességet beletolt.

2022. szept. 2. 21:24
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Kínos lenne, szerintem. Még szingliként is kínos, ha olyan ember szeret beléd, akit te nem szeretsz.
2022. szept. 2. 21:29
 16/23 A kérdező kommentje:
15 leírtam, h. a szitu az, h. ffi tette meg az első lépést a nő felé, és érzései vannak a nő felé..
2022. szept. 2. 21:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Sztem inkább foglalkozz a gyerekeiddel meg a kapcsolatoddal.
2022. szept. 2. 22:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem kellemetlen lenne. Mert nem tudnék mit kezdeni a helyzettel. Oke hogy bejovunk egymásnak stb stb

De mivel vannak gyerekeim stb így nem hiszem hogy valaha is kilépnék a jelenlegi kapcsolatomból.

Nyilván vágyakozva gondolnék rá és nehéz lenne de mast nem tudnék tenni.

Ha nagyon rossz lenne valószínűleg megpróbálnám minél távolabb lökni magamtól.

2022. szept. 2. 22:55
 19/23 A kérdező kommentje:

18

"Nyilván vágyakozva gondolnék rá és nehéz lenne, de mást nem tudnék tenni.

Ha nagyon rossz lenne, valószínűleg megpróbálnám minél távolabb lökni magamtól."

úgy érted, hogy pont azért, mert érzéseid lennének a nő felé, megkérnéd, hogy többet ne beszéljetek? de azért magadban továbbra is gondolnál még rá?

2022. szept. 2. 23:05
 20/23 anonim ***** válasza:

2 okból lökném el magamtól

Ha érzéseim vannak

És ha nincsenek de neki vannak, mivel nem szeretnék problémát

2022. szept. 2. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!