Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha azért edzek hogy én legyek a legszebb magamnak és a férjemnek is egyaránt ennyi év után is engem szeressen a legjobban? A legtöbben miért edzenek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Én is ugyanezért. Mi másért? Jó nyilván azért is, mert az egészség szempontjából fontos a mozgás.
2022. szept. 2. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Ezért felesleges. A megcsalók ilyem esetben a fitt üde feszes nő mellett jönnek össze egy rengőtestűvel.

Soha nem az kell ami van. Ez alap a pasiknál.

2022. szept. 2. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem igazán. Edzéstől nem leszel szebb, és a férjed ettől biztosan nem fog szeretni sem.

Edzeni azért érdemes, hogy fittebb, izmosabb legyél.

2022. szept. 2. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

#3 “ Edzéstől nem leszel szebb”

Nem a f_szt nem xd Hogy ne lenne szebb a feszes, kerek fenék, formás combok, mint egy lapos vagy plöttyedt.

2022. szept. 2. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

A fittness modellek se szépek csak izmosak.

A szépség fogalma szerintem sem csak izmokat takar. Fontos az arc, haj is, a hangszín, női báj, ezer másik mindenből is tevődik össze a szépség. Ez a szó gyűjtőfogalom.

2022. szept. 2. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ő egyenesen ronda éspedig nem is vitte túlzásba

[link]

2022. szept. 2. 15:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért ennyi év után férjem biztosan örülne ha kicsit adnék magamra, kicsit olyan érzés elenne mintha "új " felesége lenne. Jó a változatosság
2022. szept. 2. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja mert aki kondizik, az csakis ilyen szálkásan izmos lehet, kockahassal, nő létére. Talán menjetek el egyszer egy konditerembe körülnézni, mielőtt hülyeséget kommenteltek ide.
2022. szept. 2. 16:19
 9/12 anonim ***** válasza:

7# aki megcsal annak lehetsz egyik honapban fekete haju szolizott mesztic, masikban vörös fehérbőrű bordó dúsajkú démon, harmadikban cserfes szőkenő, akkor is megcsal.(tapasztalat.)

De tégy barmit, amitől te magad biztonságban érzed és jot tesz a kis lelkednek.

2022. szept. 2. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze jó a változatosság de vigyázz mert nem biztos ho szavakkal kellően fogja értékelni. De egyébként normális hisz egy jól működő kapcsolatban annak az egynek akarunk tetszeni. Jaa és egy vélemény, szerintem szexibb a formás nő mint a sovány. Legyen popsi, legyen pici pocak, legyen kar de ne lógjon csak mondhatni feszes legyen, ez bőven elég.
2022. szept. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!