Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha azért edzek hogy én legyek a legszebb magamnak és a férjemnek is egyaránt ennyi év után is engem szeressen a legjobban? A legtöbben miért edzenek?
Ezért felesleges. A megcsalók ilyem esetben a fitt üde feszes nő mellett jönnek össze egy rengőtestűvel.
Soha nem az kell ami van. Ez alap a pasiknál.
Nem igazán. Edzéstől nem leszel szebb, és a férjed ettől biztosan nem fog szeretni sem.
Edzeni azért érdemes, hogy fittebb, izmosabb legyél.
#3 “ Edzéstől nem leszel szebb”
Nem a f_szt nem xd Hogy ne lenne szebb a feszes, kerek fenék, formás combok, mint egy lapos vagy plöttyedt.
A fittness modellek se szépek csak izmosak.
A szépség fogalma szerintem sem csak izmokat takar. Fontos az arc, haj is, a hangszín, női báj, ezer másik mindenből is tevődik össze a szépség. Ez a szó gyűjtőfogalom.
Szerintem ő egyenesen ronda éspedig nem is vitte túlzásba
7# aki megcsal annak lehetsz egyik honapban fekete haju szolizott mesztic, masikban vörös fehérbőrű bordó dúsajkú démon, harmadikban cserfes szőkenő, akkor is megcsal.(tapasztalat.)
De tégy barmit, amitől te magad biztonságban érzed és jot tesz a kis lelkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!