Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehetne ilyenkor tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom. 2 éve barátnője van, de 1 éve köztünk is feléledt a szexuális vonzalom. Emberileg nagyon-nagyon szeretem őt és nem lenne ellenemre egy kapcsolat. Ő bánja hogy nem korábban léptünk egymás felé, most állítása szerint egy jól működő kapcsolata van. Ha egyedül maradunk, érzem hogy forr köztünk a levegő és 2 alkalommal már nagyon hevesen szexeltünk is. Bevallottuk egymásnak hogy tetszünk a másiknak, viszont ő a kapcsolatában akar maradni és én is szeretnék egy kapcsolatot. Ez n3kem eléggé fáj, de emberil3g-barátilag nagyon közelinek tartom. Viszont ha ketten vagyunk, folyamatosan egymásnak esünk. Mi lehetne a megoldás ebben a helyzetben hogy rendezzük a viszonyunkat?

2022. aug. 28. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Tehát amíg szingli volt, le se tojt, de pótkeréknek jó vagy.

Miért nincs önbecsülés a mai csajokban?

2022. aug. 28. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Tehát nem kellesz neki, de hagyod magad használgatni üríteni.

Semmi tartás.

2022. aug. 28. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele barátkozni, szexelni meg végképp nem. Picit gondolkozz el, milyen partner lehet ő, ha "jól működő" kapcsolat mellett veled dug, ha meg nem jó, akkor miért nem lép ki belőle? Szerintem magadnak nem ilyet képzelsz.
2022. aug. 28. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak "használ". Sem veled, sem pedig a barátnőjével nem viselkedik korrektül és úgy, mintha egyikőtöket is szeretné. Szóval ez csak álomvilág... Én elengedném, nem beszélnék vele többet igazán. Keress olyan férfit, akinek igazán fontos vagy és törődik is veled.
2022. aug. 28. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már 100x megkérdezted. Csak annyi, hogy az ilyen nem barát. Csak használ téged. Vágod, hogy mit jelent?
2022. aug. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!