Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A kapcsolatotokban ki mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatotokban ki mondta először, hogy szeretlek és mennyi idő után?

Figyelt kérdés

2022. aug. 24. 09:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Én, de ez csak formalitás... Idejére nem is emlékszem. Ha kapcsolatba álltok, akkor valószínüleg mindketten szeretitek egymást.

F/26

2022. aug. 24. 09:07
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Őszintén szólva fogalmam sincs. 1-2 nap után talán. Számomra nincs olyan nagy jelentősége ennek, nyilván azért vagyunk kapcsolatban mert szeretjük egymást.
2022. aug. 24. 09:12
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

A párom, egy hónap után.

(Igazából én kezdtem el mondani, de aztán megijedtem - mi van, ha benne még nem alakult ki, mi van, ha igen, csak nem tudja kimondani, és ezzel terhet teszek a vállára -, végül ő megtette helyettem.)

28l

2022. aug. 24. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
A férjem, kb 3 hét után chateltünk és ott írta, szeretlek. Aztán mikor este találkoztunk, akkor személyesen is.
2022. aug. 24. 09:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mondtam, összejövés után egy-két héttel kb. Addigra másfél hónapja randiztunk kb. Én végig éreztem, hogy ő hamarabb beleélte magát, világos volt, hogy itt a szerelem mindkettőnknek idő kérdése csak. Valamikor jelezte, hogy szeretné ha szeretném (nem pont így). Mindenképp én akartam előbb mondani, és szerettem volna minél hamarabb. Néhány nappal azután mondtam, hogy biztosan éreztem is.

20 éves voltam, L.

2022. aug. 24. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

A pasik azoktak eloszor nekem szerelmeket vallani. Az elején 1 honapon belul de kb napi szintu talalkozassal.

Azaz nem ugy hogy ismerkedek vkivel akivel heti 1szer csetelek es szerelmet vall, hanem akikkel mar elso naptol is rengeteg sztorim van.

2022. aug. 24. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
En tudom hogy mar hamarabb ereztem komolyat iranta, de nem akartam nokent elsonek mondani. Foleg, hogy akkor o meg nem volt 100%-osan biztos a dolgaban. Ugyhogy megvartam, hogy o mondja ki elsonek.
2022. aug. 24. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, a kérdésre válaszoltam, miért lettem ennyire lepontozva???
2022. aug. 25. 09:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha 4 hónap után még nem mondta a pasi, akkor nem is szerelmes belém? Nekem is idő kell ehhez általában, de én már vagy 3-4 hete érzem.
2022. aug. 25. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#8, ezt én sem értem :D (Azt tudom elképzelni, hogy: "ő hamarabb, mint én, ez nem tetszik!" vagy: "később, mint én, ez nem tetszik!")

#9, ez nem feltétlenül van így. Vannak olyanok, akik nagyon nehezen mondják, vagy a másikra várnak. Érdemes inkább a tetteit, a viselkedését nézni, ha abból érzed, hogy szeretve vagy és megbecsülve, akkor nincsen semmi gond akkor sem, ha nincs kimondva. Ha nem ezt érzed, akkor pedig hiába is mondaná...

2022. aug. 25. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!