Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatotokban ki mondta először, hogy szeretlek és mennyi idő után?
Én, de ez csak formalitás... Idejére nem is emlékszem. Ha kapcsolatba álltok, akkor valószínüleg mindketten szeretitek egymást.
F/26
A párom, egy hónap után.
(Igazából én kezdtem el mondani, de aztán megijedtem - mi van, ha benne még nem alakult ki, mi van, ha igen, csak nem tudja kimondani, és ezzel terhet teszek a vállára -, végül ő megtette helyettem.)
28l
Én mondtam, összejövés után egy-két héttel kb. Addigra másfél hónapja randiztunk kb. Én végig éreztem, hogy ő hamarabb beleélte magát, világos volt, hogy itt a szerelem mindkettőnknek idő kérdése csak. Valamikor jelezte, hogy szeretné ha szeretném (nem pont így). Mindenképp én akartam előbb mondani, és szerettem volna minél hamarabb. Néhány nappal azután mondtam, hogy biztosan éreztem is.
20 éves voltam, L.
A pasik azoktak eloszor nekem szerelmeket vallani. Az elején 1 honapon belul de kb napi szintu talalkozassal.
Azaz nem ugy hogy ismerkedek vkivel akivel heti 1szer csetelek es szerelmet vall, hanem akikkel mar elso naptol is rengeteg sztorim van.
#8, ezt én sem értem :D (Azt tudom elképzelni, hogy: "ő hamarabb, mint én, ez nem tetszik!" vagy: "később, mint én, ez nem tetszik!")
#9, ez nem feltétlenül van így. Vannak olyanok, akik nagyon nehezen mondják, vagy a másikra várnak. Érdemes inkább a tetteit, a viselkedését nézni, ha abból érzed, hogy szeretve vagy és megbecsülve, akkor nincsen semmi gond akkor sem, ha nincs kimondva. Ha nem ezt érzed, akkor pedig hiába is mondaná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!