Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tapasztaltatok már hasonlót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltatok már hasonlót férfival amit én ?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy férfival, akivel körülbelül 40 percet beszélgettem összesen és ez idő alatt végig azt éreztem mintha ezer éve ismerném és annyira jó volt vele beszélgetni. Minden annyira gördülékeny és egyben izgalmas is volt. Korábban soha senkivel nem éreztem ilyen harmóniát amit vele akkor először. Úgy érzem ragyogtam amikor beszéltem vele, mintha egy másik ember lettem volna. Azóta se tudom kiverni a gondolataimból őt. Szeretnék vele újra találkozni bár nem tudom hogy hasonló benyomást tehettem rá én is mint amit ő rám. Szerintetek érezhette ő is azt amit én? Nekem úgy tűnt jól érezte magát velem. Sokat nevetett és mosolygott. Nagyon nyílt volt velem, közvetlen amire én is nyitottsággal válaszoltam és egy több mint kellemes beszélgetés lett ebből nekem .

2022. aug. 20. 19:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
Igen. Huszonévvel ezelőtt. Azóta házasok vagyunk.
2022. aug. 20. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
1es vagyok, nem én vagyok a 3 as.
2022. aug. 20. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:
10%

12

agyilag ugyanazon a szomorú szinten álltok...

2022. aug. 20. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
13 ostoba naiv vagy, de téged is megtalál egy ilyen, és abból tanulni fogsz.
2022. aug. 21. 09:54
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
#14 Most keltél fel? :D
2022. aug. 21. 09:56
 16/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy a kérdésemen összevesztek. 😕
2022. aug. 21. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
Előadja magát , álmodozó típus jó szó használattal.. sok nő bele fút az ilyen link alakokba.. ennél még a köz munkás is többet tesz a cvalóságban..
2022. aug. 22. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Egyébként innen látszik, ide mennyire sok tényleg beteg ember jár fel.

Hányan vagytok akiknek elképzelhetetlen, hogy vannak emberek akik egymásra hangolódva tudnak beszélgetni.

Szerintetek ez beteg, szerintem meg az, hogy ennyi kapcsolatotok sincs a világgal.

Én sűrűn találkozok ilyen emberekkel, pedig aztán az én életem sem olyan kimozdulós.

2022. aug. 22. 22:59
 19/19 anonim ***** válasza:
36%

Ilyen nincs. Egyértelműen egy manipulátorral találkoztál, ha van egy kis eszed akkor mindig mögé nézel hogy egy vadidegen miért túl kedves veled.

99%-ban úgy van ahogy fentebb írták, hátsó szándéka van, nem csak alapjáraton kedves. Ha teszteled kivársz stb, akkor ez idővel úgyis kiderül.

2022. aug. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!