Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok már hasonlót férfival amit én ?
Én egyszer nővel tapasztaltam ugyanezt. Ami ezért rendkívül érdekes mert én szociális fóbiás vagyok, vagyis nagyon nehezen tudok beszélgetni idegenekkel.
Vele mégis úgy tudtam beszélgetni mint ha ezer éve ismertem volna. Furán jó élmény volt.
1. és 3. ugyanaz a személy vagy, és fejezd be a címkézést! baromira kártékony, mikor tök laikusként, a másikat nem is ismerve, vmilyen mentális betegséget ragasztasz rá.
ezt nevezik stigmatizálásnak! egyedül egy pszichiáter szakorvosnak van ahhoz joga, h. kimondja bárkiről, h. milyen személyiségzavarban szenved, de ő is csak egy alapos vizsgálat után teheti meg.
kérdező, sztem összefutottál egy jó fej emberrel, akivel dumáltál egy jót, nyilván tetszett, mint pasi.
én is átéltem már ilyet, szerelem lett belőle... és nem, nem volt pszichopata, sem narci az illető.
1-es, leírni sem tudod helyesen, de osztogatod a diagnózist: helyesen narcisztikus, a-val, nem á-val!
#4 Nem kell ahhoz papír, hogy felismerjem ki milyen ember, szerencsére az élet adott elég kóstolót a fajtáiból. És nem az #1-es válaszoló vagyok
(#3)
6 ne legyél ennyire öntelt kókler! az élettapasztalatok még senkit nem tettek pszichiáterré! ez egy szakma, jogosítványuk csak nekik van diagnózis felállításához.
egy pár soros kérdés alapján, tök ismeretlenül te ebben nem foglalhatsz állást.
jézusom :D
azért vannak itt kóros figurák.
pár mondat alapján leszűrik egy vadidegen emberről hogy pszichopata
kérdező elérhetőséget cseréltetek?
mert ha igen akkor keresd meg, aztán hátha kialakul belőle valami jó
9
ne kamuzzál, rögtön rányomtad a bélyeget, h. mi a mentális baja lehet.
a legtöbbet a tanulás ér, lehetőleg formális keretek között, minél magasabb szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!