Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tapasztaltatok már hasonlót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltatok már hasonlót férfival amit én ?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy férfival, akivel körülbelül 40 percet beszélgettem összesen és ez idő alatt végig azt éreztem mintha ezer éve ismerném és annyira jó volt vele beszélgetni. Minden annyira gördülékeny és egyben izgalmas is volt. Korábban soha senkivel nem éreztem ilyen harmóniát amit vele akkor először. Úgy érzem ragyogtam amikor beszéltem vele, mintha egy másik ember lettem volna. Azóta se tudom kiverni a gondolataimból őt. Szeretnék vele újra találkozni bár nem tudom hogy hasonló benyomást tehettem rá én is mint amit ő rám. Szerintetek érezhette ő is azt amit én? Nekem úgy tűnt jól érezte magát velem. Sokat nevetett és mosolygott. Nagyon nyílt volt velem, közvetlen amire én is nyitottsággal válaszoltam és egy több mint kellemes beszélgetés lett ebből nekem .

2022. aug. 20. 19:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Valószinűleg nárcisztikus pszichopata. Nem vicc.
2022. aug. 20. 19:44
 2/19 anonim ***** válasza:

Én egyszer nővel tapasztaltam ugyanezt. Ami ezért rendkívül érdekes mert én szociális fóbiás vagyok, vagyis nagyon nehezen tudok beszélgetni idegenekkel.

Vele mégis úgy tudtam beszélgetni mint ha ezer éve ismertem volna. Furán jó élmény volt.

2022. aug. 20. 20:15
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Vannak ilyen agyig hatoló alakok, akik teljesen hozzá tudnak simulni más emberek jelenségéhez, főleg valami cél érdekében, igen ők a pszichopaták. Úgyhogy óvatosan. Én is voltam így, azt hittem életem szerelmét ismertem meg, de egyszer random kivetkőzött magából 4 fal között, ott szakítottam is. Legnagyobb csalódás, mert tényleg elhitetik veled hogy ők neked a tökéletesek, aztán az egész csak egy maszk.
2022. aug. 20. 20:59
 4/19 anonim ***** válasza:
48%

1. és 3. ugyanaz a személy vagy, és fejezd be a címkézést! baromira kártékony, mikor tök laikusként, a másikat nem is ismerve, vmilyen mentális betegséget ragasztasz rá.

ezt nevezik stigmatizálásnak! egyedül egy pszichiáter szakorvosnak van ahhoz joga, h. kimondja bárkiről, h. milyen személyiségzavarban szenved, de ő is csak egy alapos vizsgálat után teheti meg.

2022. aug. 20. 21:11
 5/19 anonim ***** válasza:
58%

kérdező, sztem összefutottál egy jó fej emberrel, akivel dumáltál egy jót, nyilván tetszett, mint pasi.

én is átéltem már ilyet, szerelem lett belőle... és nem, nem volt pszichopata, sem narci az illető.

1-es, leírni sem tudod helyesen, de osztogatod a diagnózist: helyesen narcisztikus, a-val, nem á-val!

2022. aug. 20. 21:14
 6/19 anonim ***** válasza:
57%

#4 Nem kell ahhoz papír, hogy felismerjem ki milyen ember, szerencsére az élet adott elég kóstolót a fajtáiból. És nem az #1-es válaszoló vagyok

(#3)

2022. aug. 20. 21:14
 7/19 anonim ***** válasza:
48%

6 ne legyél ennyire öntelt kókler! az élettapasztalatok még senkit nem tettek pszichiáterré! ez egy szakma, jogosítványuk csak nekik van diagnózis felállításához.

egy pár soros kérdés alapján, tök ismeretlenül te ebben nem foglalhatsz állást.

2022. aug. 20. 21:17
 8/19 anonim ***** válasza:
42%

jézusom :D

azért vannak itt kóros figurák.

pár mondat alapján leszűrik egy vadidegen emberről hogy pszichopata

kérdező elérhetőséget cseréltetek?

mert ha igen akkor keresd meg, aztán hátha kialakul belőle valami jó

2022. aug. 20. 21:22
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
#7 Pedig aztán az élettapasztalatok érnek a legtöbbet. És nem foglaltam állást, csak leírtam hogy erre a verzióra is számítson a kérdező, mivel mai világ sajátossága hogy vannak kaméleon típusú emberek IS. Nyilván 3 sorból nem lehet megítélni semmit, de azt is tudni kell hogy az életben max kb 1-2x van akkora szerencséje az embernek, hogy tényleg egy tökéletes harmóniájú, passzoló emberrel találkozzon. Kívánom neki hogy ez történjen.
2022. aug. 20. 21:41
 10/19 anonim ***** válasza:
48%

9

ne kamuzzál, rögtön rányomtad a bélyeget, h. mi a mentális baja lehet.

a legtöbbet a tanulás ér, lehetőleg formális keretek között, minél magasabb szinten.

2022. aug. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!