Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyári melós lánynak lehet orvos barátja?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 09:11
11/17 anonim válasza:
Én tanult ember vagyok, karriert építettem, jól keresek, egyedül nevelem a 2 gyerekemet, jól megvagyok így. Volt nejem egy ostoba senkiházi, tanulatlan sutyerák volt...és még csak nem is nézett ki különösen jól, sőt inkább átlag alatti. Én mégis a világ közepének tartottam, nyilvánvaló hibái ellenére is. Mindent megadtam neki, mindent megtettem érte. A csóróságból emeltem fel, pedig én sem különösebben gazdag családba születtem, a jólétért amiben tartottam őt, a gyerekeinket, a családomat, keményen megdolgoztam, és alulról kapaszkodtam fel, vele együtt...vagy mondjuk úgy: alulról kapaszkodtam fel, közben pedig a hátamon csimpaszkodott, és eszembe sem jutott, hogy elhagyjam, csak mert én karriert építettem fel, miközben ő munkanélküli egy átlag 3-as érettségivel. Pedig megtehettem volna, hogy jól szituált, életrevalóbb, okosabb, műveltebb, tanultabb, csinosabb nőkre cseréljem, de nem tettem, mert szerettem...valamiért
12/17 anonim válasza:
Bár tudnék példát mondani! Azért bár mert életem szerelme egy gyári munkás lány volt, én meg ha nem is orvos, de hallgató vagyok orvosin.
14/17 anonim válasza:
Èrsebèsz vagyok, a nejem utcaseprő.
16/17 anonim válasza:
Nők gyakrabban követik el azt, hogy "rangon alulival" kezdenek kapcsolatot. A férfiak sokkal logiusabban, haszonelvűbben gondolkoznak. Én mégnem is láttam olyankapcsolatot, hogy alacsonyabb vgzettségű nő jobb egzisztenciájú férfival van. Fordított helyzetet annál többet láttam.
17/17 anonim válasza:
En tuzoltoval "ismerkedtem" gyari munkaskent. En hittem benne hogy minden jo lesz stb , de amikor rajottem hogy o minden orszagban jart mar es a csaladjanak palotaja van, hamar elszalt a jokedvem. Abba is hagytuk, nem mukodott a kommunikacio. Vegulis mirol beszeltem volna vele, a gyartasrol?
De minden ismerkedes mashogy alakul, nem tudsz elore tervezni ilyenkor még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!