Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan tudtok venni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan tudtok venni egy olyan csajt akinek mindig van valakije és mindig ilyen nagymenő fiúi vannak?

Figyelt kérdés

Amúgy egy szép, aranyos lány de még is egy ribi.

De az hogy mindig talál fiút az nekem fura, nem lehet sok elvárása.

2022. aug. 16. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Irigy vagy?
2022. aug. 16. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

10es vagyok.

Amúgy nem biztos, hogy nő a kérdező.

Nekem az a tapasztalatom, hogy egyesek iszonyat könnyen tudnak ítéletet hozni úgy, hogy nem, vagy alig ismerik a másikat.

2022. aug. 16. 11:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem. Hacsak be nem érem azzal, hogy én leszek a következő. De ha ezzel 1 centivel több motivációd van akkor azt érdemes megnézni, hogy arra megfelel-e.
2022. aug. 16. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Komolyan erdekel: Az itteni noknek megis mi a fene bajuk van? Teljesen egyszeru szitu, normalis valaszokkal, erre ugy begerjedtek, mint valami elmebetegek es lepontoztok mindent.
2022. aug. 16. 15:10
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

#14: Amúgy nagyon durva, ami itt megy, nőként írom ezt. A hét csapás részeként nem sáskahadnak kellene lennie a Bibliában, hanem szexuálisan frusztrált nőknek. :D

Múltkor kiírtam egy kérdést, egy ponton konkrétan könyörögnöm kellett, hogy a kérdésre válaszoljanak már, ne engem b.sztassanak csürheként. Teljesen torzult az észlelésük.

2022. aug. 16. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Meg van hülyülve a vilàg.. én is vàlaszolok normàlisan és elkezdenek Incelezni pedig azt sem tudjàk ki vagyok honnan jöttem :D
2022. aug. 16. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:

#15: Igen, kb. ez van. És érdekes látni, hogy az értelmesebb nők is azt írják, amit te. Beszéltem pár nővel, volt, akivel utána más platformon is és sokan el is hagyták már az oldalt, mert megunták, hogy az egyik oldalon kattant incelek vannak, a másikon frusztrált nők. És csak az ő háborújukról szól minden.

A torzult észlelés számomra a legdurvább. Simán kitalálnak egy alternatív világot a kis fejükben.

#16: Ismerős... Engem is tök random leszoktak incelezni, amikor nem bírom őket és közöm sincs hozzájuk. :D

2022. aug. 16. 19:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudom komolyan venni. Leginkább én is egy ürítési lehetőséget látok bennük.
2022. aug. 17. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!