Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Nekem születtél meg" "azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nekem születtél meg" "azért élek hogy boldoggá tegyelek"- mit gondolnál, mit éreznél ha ezt mondaná a Párod?

Figyelt kérdés
Csak puszta kiváncsiság, nem kell találgatni. Azt kihangsúlyoznám, hogy NEM birtokló, nem féltékenykedő, nem kontrollmániás és NEM nárci tipus, hanem aki mindent megtesz a párjáért.
2022. aug. 15. 08:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

🚩🚩🚩

Nem, nem romantikus, akárhogy is próbálod annak beállítani.

2022. aug. 15. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Ilyeneket mondunk egymásnak a szerelmemmel.
2022. aug. 15. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Csak nehogy átalakuljon "ha az enyém nem leszel másé se" verzióra és a híradóban végezzétek

2022. aug. 15. 10:53
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Hát most így 20 év után számonkérném rajta.😃
2022. aug. 15. 13:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Érdekesek a válaszok :-) Nem vagyok egy nyálas tipus de semmi rosszat nem latok bele, tuti nem fog kinyirni :-D Kevés kapcsolata volt, középkorúak vagyunk amúgy és 2 éve együtt, együtt is élünk.
2022. aug. 15. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

nekem születtél meg - ez maga a birtokló szándék kifejezése!

ráadásul hülyén is hangzik...

én legutóbb azt mondtam valakinek, hogy "fontos lettél nekem!", és úgy érzem, ebben minden benne van, talán nem túl nyálas...

2022. aug. 15. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

16-os nálad a pont, nem értem, miért pontoztak le?

Ha felteszem magamnak a kérdést, mit szeretnék a szerelmemtől hallani, azt, amit kérdező kiírt, vagy amit te mondtál, akkor nem is kérdés, hogy utóbbit!

Fontos lettél nekem! - ez egyszerű, sallangmentes, mégis az ember szívéig hatoló mondat.

2022. aug. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!