Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez a valódi szeretet?
Tényleg az a valódi szeretet, illetve valódi szeretet-e az, amikor őszintén (mindenféle hátsó szándék nélkül) el tudja engedni a párját annak érdekében, hogy ő boldog legyen? (legyen az egy új szerelem a párjának, vagy egy új lehetőség a karrierjében ami mondjuk 2 ezer km-re van)
Tehát nem kezd el háborúzni, nem kezd el vergődni stb.
Vagy ez csak egy filmes klisé?
Az élet egyik legnehezebb feladata önmagunkon túl lépni, egy szeretett személy érdekében.
Igen…valami ilyesmi lenne az igazi szeretet
Sokféle szeretet van a világon, ez is az egyik.
De neked ugyanúgy sz*ar.
Én ezt nem igazán nevezném szeretetnek, bár kinek mi. Igazából mégis mit lehetne kezdeni egy olyan emberrel, aki menni akar, mert mellettem nem boldog? Sőt, egyáltalán hogy tudod visszatartani?
Szerintem ennek sokkal inkább önmagunk szeretetéről kéne szólni - minek vesződjünk valakivel, akinek nem mi vagyunk a fontosabbak? És ha mégis valamivel magunk mellé zsaroljuk, utána tényleg lehetünk mi boldogok, hogy a másik szívvel teljesen máshol van? Mert szerintem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!