Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ez a valódi szeretet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a valódi szeretet?

Figyelt kérdés

Tényleg az a valódi szeretet, illetve valódi szeretet-e az, amikor őszintén (mindenféle hátsó szándék nélkül) el tudja engedni a párját annak érdekében, hogy ő boldog legyen? (legyen az egy új szerelem a párjának, vagy egy új lehetőség a karrierjében ami mondjuk 2 ezer km-re van)

Tehát nem kezd el háborúzni, nem kezd el vergődni stb.

Vagy ez csak egy filmes klisé?

2022. aug. 15. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az élet egyik legnehezebb feladata önmagunkon túl lépni, egy szeretett személy érdekében.

Igen…valami ilyesmi lenne az igazi szeretet

2022. aug. 15. 01:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer megtettem, elengedtem, mert szerettem.
2022. aug. 15. 02:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is megtettem. Azóta is szeretem, mai napig nehéz pedig hat éve volt.
2022. aug. 15. 04:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle szeretet van a világon, ez is az egyik.

De neked ugyanúgy sz*ar.

2022. aug. 15. 06:07
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Ez egy baromság...
2022. aug. 15. 06:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem igazán nevezném szeretetnek, bár kinek mi. Igazából mégis mit lehetne kezdeni egy olyan emberrel, aki menni akar, mert mellettem nem boldog? Sőt, egyáltalán hogy tudod visszatartani?

Szerintem ennek sokkal inkább önmagunk szeretetéről kéne szólni - minek vesződjünk valakivel, akinek nem mi vagyunk a fontosabbak? És ha mégis valamivel magunk mellé zsaroljuk, utána tényleg lehetünk mi boldogok, hogy a másik szívvel teljesen máshol van? Mert szerintem nem...

2022. aug. 15. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Igen...amikor a másik boldogságát előbbre tudod helyezni a sajátodénál...
2022. aug. 15. 08:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha le akar lépni mellőled és tényleg szereted, akkor inkább azt kívánod neki, hogy nélküled boldogtalan legyen, fájjon neki is. Ha nincs meg ez az érzés, akkor nem érdekel téged annyira az ember.
2022. aug. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!