Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves fiúba szinte szerelmes vagyok, hogyan űzzem ki magamból ezt? 23/L
Zavarban vagyok tőle nagyon, külsőleg annyira tetszik hogy el sem hiszem, a beszéde, a személyisége, mindene pontosan olyan, amire nekem szükségem lenne.
De én 23 éves vagyok ő 19, nem mehetek vele bele egy kapcsolatba,a kérdés csak az hogyan űzzem ki magamból ezt az érzést ami szinte sajnos majdnem szerelem
Minden nap latom szinte
Több mint egy órán át vagyunk szinte minden nap ugyanazon a buszon és mindig félek mert nagyon zavarban vagyok tőle és gáznak érzem magam
Ha nem látnám meg stb lehet hogy eszembe sem kenne
4/
Mondtam en ilyet, hogy nem beszelek vele? Kotekedj massal! Szia 😂
2/
A családját se bírom
4 év semmi, és ha teenbyire bejön, akkor ez ne tartson vissza. Később ott fog benned kattogni, hogy mi lett volna, ha... Főleg, ha a neked tetsző korosztályban nem lesz hasonló.
Maximum mégse megy, és szakítotok. Ennél rosszabb nem eshet.
Az meg legalább olyan rossz érzés lesz, ha mással látod.
A kor csak egy szám és 4 év semmi a 14 évhez képest.
Sokaknál nem a kor számít, nézd csak meg a külföldi női sztárokat ahol fiatalabb a párjuk és semmi probléma nincs velük.
Most van lehetőséged egy olyan kapcsolatba kerülni ami iránt komoly érzéseid vannak,ilyen nem biztos hogy lesz még egy az életedben, ezért most itt a lehetőség amit meg kell hogy ragadj míg nem késő.
Majd írd meg hogy alakul a kapcsolatotok? 🙂
Sok sikert. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!