Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet mögötte? De magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet mögötte? De magamat sem értem...

Figyelt kérdés
Volt egy férfi az életemben 2-3 évig is volt kapcsolatunk, de nem éltünk együtt. Tavaly úgy döntöttünk hogy elengedjük egymást és nem folytatjuk tovább. Találkozunk havi egyszer munkából kifolyólag, beszélgetünk jót nevetünk, szórakozunk egymás társaságában. Sokszor meg is ölel. A hétvégén is így történt, ezuttal annyi külömbséggel, hogy amikor beültem a kocsiba és elköszöntem ő behajolt és azt hittem csak egy puszi lesz ahogy szoktuk. Most viszont megcsókolt, és én is hagytam. Lehet pillanatnyi fellángolás vagy jelent ez valamit? Mert én most bizony ezen agyalok...

2022. aug. 14. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Bizony ,meg leszel tolva aranyom :)
2022. aug. 14. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi ez? Az, hogy fogalmad sincs róla, mit akarsz, mit érzel.
2022. aug. 14. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos se magammal, se vele nem vagyok tisztában! Nem tudom mit érzek, de most benne van a gondolataimban
2022. aug. 14. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
1-es Hát köszi :)
2022. aug. 14. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg amolyan se veled, se nélküled helyzet. Azaz ha újra összejössz vele, újból beindulnak kettőtök között a taszító mechanizmusok, amelyek annak idején szétválasztottak titeket. Már az is óriási figyelmeztető jel, hogy annak idején 2-3 év hosszú párkapcsolat során sem költöztetek össze. Ilyesminek szinte mindig az az oka, hogy a felek a lelkük mélyén tudják: az összeköltözés egyet jelentene a szétválással. Egész más dolog havonta vagy hetente egyszer találkozni, élvezni az együttlétet, amikor mindkét fél a szebbik arcát mutatja, és egész más, amikor csütörtök este hazaér a munkából a párod, morcosan, kimerülten, kedvetlenül. Egyszóval ha újra összejössz vele, százat mernék tenni egy ellen, hogy egy év múlva már nem lesztek együtt. Ez egy zsákutcás kapcsolat, amibe jobb eleve bele sem menni.
2022. aug. 14. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak így tudod meg, ha rakerdezel mit is akar. Ha mellébeszél, zard le.
2022. aug. 14. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy ilyen téren én nagyon bátortalan vagyok. Nem merek rá kérdezni. Azt se tudom akarom e tudni a válaszát és azt se tudom miért is gondolkodom én most ezeken, miért se hagy hidegen hogy megcsókolt. Sajnos magamban kéne előbb rendet tenni
2022. aug. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!