Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik 1-3 éve vannak együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 1-3 éve vannak együtt, milyen gyakran szexelnek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 13:04
A kérdező szavazást indított:
Naponta többször
Naponta
Heti 4-6
Heti 2-3
Hetente
Kéthetente
Havonta
Kevesebb
9 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Jelenleg szingli vagyok, de nagy átlagban napi 2x volt hosszabb kapcsolatomban.
2022. aug. 14. 13:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Az érdekelne, hogy másoknál ez mennyire csökken az idő múlásával, amikor már nem olyan friss a kapcsolat, de azért mégsem vagytok együtt annyira régóta. Nyilván egyénfüggő ki mennyit igényel, csak mostanában sok ilyen kérdést láttam, amit meglepő módon főleg nők tettek fel. A válaszadók viszont többnyire azt mondták, nem normális a heti 1-2, vagy kétheti szex.

Én mostanában kevésnek érzem nálunk, kb. hetente van, sajnos a barátnőmön úgy látom, nem annyira vevő a dologra.

2022. aug. 14. 13:15
 3/9 anonim válasza:
19%

4 eve vagyunk egyutt parommal, ebbol 2 eve lakunk is egyutt, es mindketten szexmaniasok vagyunk, szoval napi tobbszor megtortenik, konkretan reggel meg este fixen.

Nalunk nem erzek csokkeno tendenciat.

26F

2022. aug. 14. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
2. Nálam sose csökkent, maximum ha egész napos túra vagy valami volt, de sokszor még akkor is volt 1, mikor meg valami borongós nap volt, akkor volt hogy kb ki se keltünk az ágyból, persze volt, hogy 1 hónapig nem volt semmi, de akkor a műtétem miatt nem is lehetett.
2022. aug. 14. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Persze, itt senki nem dolgozik meg más hobbija sincs, mint naponta háromszor szexelni :D én elhiszem, hogy az elején ez előfordul, de kétlem, hogy évek után, munka, gyerekek és hazvezetés meleltt az embereknek ennyi energiája/ideje van napi többször szexelni. Ez kamu.
2022. aug. 14. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk heti 1-2 van, mindkettőnknek megfelel. Nincs olyan, hogy átlagos, sok vagy kevés, ne hasonlítsd magatokat másokhoz. Amennyi nektek jól esik, a többiek meg le vannak tojva.
2022. aug. 14. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Én azt nem értem, hogy minek kérdezitek, ha úgyse hiszitek el, csak azt aki pont ugyan annyit szexel mit ti?
2022. aug. 14. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Na mindegy, majd 5 perc múlva jön a kövi kérdés, ott meg az lesz kamu hogy nem lépek félre, ez itt a színvonal..
2022. aug. 14. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor magamat is hanyagolom, mert heti 1nél nem rántok rá, úgy, hogy egyedülálló vagyok.
2022. aug. 14. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!