Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfi beletud szeretni egy 16 éves lányba?
Én vagyok a lány. Megismerkedtem egy 25 éves férfival, és teljesen beléestem. Ő is csapta a szelet, már le is feküdtünk egymással. De csak titokban találkozgatunk, mert neki van egy szintén 25 éves barátnője, együtt is laknak, és azt mondja nem akarja otthagyni. Mondtam neki hogy én komolyan gondolom vele és szeretem, azt mondja sajnálja a barátnőjét is.
Szerintetek van még rá esélyem, hogy belémszeret? Komolyan tud venni egyáltalán?
Nem fogja ott hagyni,fogd már fel! Ürítőzsáknak használ csak, amint megun/rájön hogy sok a baj veled,kezded veszélyeztetni a kapcsolatát mész a levesbe! Az utcán nem fog köszönni se.
Bele, ha a 16 éves érettebb a koránál egészen addig, hogy a 25 éves a kora miatt ne zárja ki.
Bele, ha a 25 éves éretlenebb a koránál, visszamaradott, nincs esélye másnál.
Nem, valójában dugni akar csak.
Nem. Csak dugása kellesz. Ezen kívül, mivel a barátnőjét megcsalja veled, majd téged is meg fog csalni vagy már most van melletted meg 2-3 ingyenq...vája.
Legalább használjon kotont, nehogy megfertőzzön téged valamivel.
16 éves létedre elég ostoba és jó nagy ribi vagy. Jól nevelhetett a mama.🤮
Nem tudom, hogy valódi-e a kérdés, de ha nem fake, akkor annyit mondanék még, hogy az ilyen komolytalan viselkedés miatt vannak előítélettel a fiatalok iránt.
Holott nem törvényszerű, hogy ez történjen, amit ebben a történetben olvasunk. Azért ez az eset nem egy bonyolult, logikai feladvány, egy értelmes kamaszlány már rég felmérte volna a helyzetet, és dobta volna a srácot. Aztán le kell tiltani a pasit, ha meg zaklat, akkor szólni kell apukádnak vagy a rendőrségnek.
Ez egy aljas ember lehet, aki tipikusan fiatal lányokat keres szexkapcsolatra, de azok közül is csak a naivakat környékezi meg.
#8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!