Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfi beletud szeretni egy 16 éves lányba?
Én vagyok a lány. Megismerkedtem egy 25 éves férfival, és teljesen beléestem. Ő is csapta a szelet, már le is feküdtünk egymással. De csak titokban találkozgatunk, mert neki van egy szintén 25 éves barátnője, együtt is laknak, és azt mondja nem akarja otthagyni. Mondtam neki hogy én komolyan gondolom vele és szeretem, azt mondja sajnálja a barátnőjét is.
Szerintetek van még rá esélyem, hogy belémszeret? Komolyan tud venni egyáltalán?
Szerintem arra gondolnak,hogy ebben a korban ekkora korkülönbség még nem egészséges. Csak erre nincs úgy külön szó, a pedofil áll hozzá a legközelebb,ami szerintem is túlzás akkor is ha életképtelen egy ilyen kapcsolat.
Nem, csak furcsának találom, hogy rengetegen helytelenül használnak kifejezéseket, legfőképpen ezt, ebben a témakörben, és hiába vagyunk egy fórumon lényegében, képtelenek normálisan megfogalmazni a véleményüket. Oda nem illő szavakat böfögnek fel és gondolom, azt hiszik, hogy jól megmondták a valóságot.
#16 Igen, kb. értem is, de akkor ezt most némileg a társadalmi átlag (vagy az alatti) intelligenciaszint okozza, keverve némi belső frusztrációval, ami lehet akár érzelmi, szexuális vagy politikai/hagyományi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!