Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kivel tudod megbeszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel tudod megbeszélni a szerelmi bánatodat?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nektek segit kionteni valakinek a lelketeket? En ugy erzem hogy nekem segit valamennyit,viszont magamban nagyon sokat orlodom.
2022. aug. 12. 07:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen nekem segít. De az is, ha csak leírom. Cenzúra nélkül, nem is kell szépen megfogalmaznom, csak kézzel leírok mindent, ami bánt, nem csak szerelmi dolgot. Szinte egyből megnyugszom tőle :)
2022. aug. 12. 08:16
 13/17 anonim ***** válasza:
A kutyámmal 😀
2022. aug. 12. 09:21
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Barátnőimmel. (Pasi vagyok.)
2022. aug. 12. 09:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Barátnőimmel, barátaimmal, szobatásraimmal, testvéreimmel, levelezőtársakkal, cserediákokkal stb. Kb bárkivel.

Mondjuk nincs szerelmi bánatom.

2022. aug. 12. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
39%

Exeimmel.

Mivel pasik, igy teljesen tisztán látják a barátomat a viselkedését, mit miért csinál úgy ahogy, teljesen átlátnak a oasik a pasikon.

Igy már eleve szakítas elott szólnak simán hogy aztán ne bőgjél ha mar most is látszik hogy szórakozik csak veled de nem hagyod ott.

Szakítas után még adnak pár atyai tanácsot meg pasizási tanácsot is.

Ők meg a nőikről mesélnek és hogy melyiket miért unják vagy miért dobnák.

2022. aug. 12. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Folyt

Engem a lánybarátnőim vagy szánnak,mint vmi szerencsétlent, vagy kiröhögnek szerelmi bánatomban.(nekik persze olyan pasijuk van aki ugrál nekik es megbizhato) Mondhatni igazi lánybarátom szinte nincs is.

A férfiak viszont nem gúnyolnak ki azért ha egy masik aljas szemét velem, hanem tanácsokat adnak stb.

2022. aug. 12. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!