Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 18 éves fiú tetszik, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves fiú tetszik, én 22 éves vagyok. Ha összejönnénk szégyellném a családom előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Neki is tetszek, szerintem kb ő ugyanígy van velem mint én vele, ha meglátom buszon vagy bárhol azt se tudom mit csinaljak. Velem még ilyen nem volt hogy egy fiú ennyire tetszedjen. És az a szomorú hogy 18 éves vagy 17

Nem merek már rá nézni sem, mert tudom hogy tetszem neki, talán reménykedik, de feleslegesen...a családom előtt szégyellném ezt az egészet. 22 éves vagyok

A szomszéd faluban lakik a fiú, Anya és az ő Anyja ismerik egymast stb, nagyon szégyellem magam azért is mert egyáltalán tetszik nekem

Mit tegyek? Hogyan maradjak tavol tole? Meglatom es olyan zavarban vagyok hogy remegek

2022. aug. 11. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon túlgondolod a dolgokat! Ha 1 évig nem láttad, akkor lehet 20 éves egyetemista, aki kollégista, és már komoly kapcsolatot keres.

Csak feltételezéseid vannak, még csak 1 mondatot sem váltottatok, felesleges leírni valamit, aminek csak a gondolatcsírája létezik. Még csak kezdeményezést sem tettetek eddig egymás felé, pedig ha valaki ennyire vonz, akkor kellene, lehet ő életed párja, de kiderülhet a 3. mondata után, hogy egy szót sem érdemel.

2022. aug. 11. 22:07
 12/17 A kérdező kommentje:

18 eves vagy 17

Nem egyetemista

Es probalt kezdemenyezni mar csak akkor még kb 16 eves volt

2022. aug. 11. 22:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Es abszolut nem voltam ra vevo
2022. aug. 11. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Leírták, hogy mit tegyél: szard le a 4 évet, nagykorúak között nincs jelentősége. Mindegy, kiről van szó, előre nem tudhatod, hogy működőképesek lesztek-e hosszútávon. Jelenleg még csak nem is abból indulsz ki, amit a személyiségéből ismersz, hanem kizárólag az életkorából, ami rossz irány.
2022. aug. 12. 01:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam, hogy te szégyellnéd-e, ha te sem tudod?
2022. aug. 12. 01:53
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Én 20 voltam, amikor összejöttem egy 17 éves sráccal. Én egyetemista, ő gimis. Eszembe se jutott szégyellni, mondjuk én kifejezetten örültem, hogy fiatalabb, mivel nekem az első barátom 4 évvel idősebb volt és már eléggé le volt amortizálva, úgy értem, hogy nem tudta jól érezni magát, meg le is nézett, amiért nem ott tartok, ahol ő. Ezért bennem kialakult, hogy aki idősebb, az már begyöpösödött, meg le fog engem nézni. Persze ez nem igaz mindenkire, már tudom. Az igaz, hogy a fiatalabb srác gyerekes is volt, de én se voltam annyira felnőttes. Kaptam néha pár fura nézést, amikor mondtam, hogy fiatalabb barátom van, de kit érdekel? Az én életem. És a mostani párom után (aki két évvel fiatalabb, de már idősebbek vagyunk) őt szerettem a legjobban.
2022. aug. 12. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Annyira ritka az igazi, bolondulo szerelem hogy nem erdemes kihagyni, akkor sem ha csak 3 honapig tart. Eld meg, eld at. Nyugodtan tervezz vele, ha nem jon be, majd ujra tervezed az eleted. Az elet ugyis folyamatos ujratervezes. Ne szegyelj semmit, 4 ev nem a vilag, csak arra figyelj hogy vedekezzetek es csak ugy ess teherbe, hogy mar 24- 28 evesek vagytok minimum es elvett felesegul.
2022. szept. 17. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!