Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy olyan férfival, aki nagyon tetszik, de kiderülne róla hogy németországban teheteket gondoz?
Figyelt kérdés
Ha igen miért, és ha nem miért.
köszönöm.
2021. szept. 19. 18:32
1/12 anonim válasza:
Mi azzal a baj? Az is munka nem?
Vagy neked öltönyös bankár kell?
2/12 anonim válasza:
Hogy jövök vele össze, ha Németországban van?
Ha meg én is ott vagyok, akkor csak látom, mit csinál, nem? Akkor nem meglepetés, hogy kivel ismerkedek...
3/12 A kérdező kommentje:
Választ szeretnék, nem a kérésre kérdést. Köszi.
2021. szept. 19. 18:57
4/12 anonim válasza:
A tehenek nem zavarnak. A szr stílus nagyonis.
5/12 anonim válasza:
Ha dolgozik és vannak eredmények akkor biztosan. Ha csak elbulizza vagy elszórja az már nem jön be.
6/12 anonim válasza:
Nem jönnék össze vele, mert Franciaországban élek, nem költöznék el.
7/12 anonim válasza:
Nem, tekintve, hogy én Mo.on vagyok, ő meg No.ban...
8/12 anonim válasza:
Simán. Nagyon szeretem a teheneket, az illatukat, a velük való munkát, pedig városi lány vagyok.
Szerencsére a férjem is szereti a haszonállatokat.
9/12 anonim válasza:
Nem, mert nem akarok költözni. Amúgy magával ezzel a munkával semmi bajom nem lenne, ha emberséges állattartásról beszélünk, és a férfi emellett művelt, intelligens, érzelmes, stb.
10/12 anonim válasza:
Mit tehet? A teheteket miért kell gondozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!