Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltöznek nagyon szexin férjes asszonyok, nők? több lenn
Egy gyárban dolgozok, ahol sok nő és asszony is van, és hát elég sokan testhez álló, sztreccs/forrónadrágot hordanak, vagy nagyon rövid nadrágot, szoknyát.
Ilyen ruhát akkor hordanak a nők, ha pasit akarnak fogni maguknak, ezzel kelletik magukat.
Hülye vagy, mint a fasz.
Miért gondolod, hogy változtatni fogok a stílusomon csak azért, mert foglalt vagyok? A hűség nem azon múlik, hogy hány ember nyálzik a látványomtól, hanem hogy én mit kezdek nekik. És nem, nem fogom abbahagyni az edzést, a sminkelést meg zsákruhát felvenni visszanövesztve a hónaljszőröm, mert foglalt lettem és akkor taszítani kell mindenkit, különben valaki rám repül. Nagy lány vagyok, el tudok velük bánni és tudom velük tudatni, hogy menyasszony vagyok. Én döntöm el, hogy ki érhet hozzám és ez teljesen független a külsőmtől. A párom ebbe a csajba szeretett bele, nem fogom lerombolni és megsemmisíteni azért, mert másnak is kéne.
Én voltam ilyen kapcsolatban. Testhez álló ruhákban, miniszoknyában jártam, amikor megismerkedtünk. Aztán szépen elkezdte leépíteni a személyiségem. Ne hordj már ilyen ruhákat, nem áll jól, hogy nézel ki stb. Aztán a végén a fejemhez vágta, hogy nem ilyen voltam, amikor megismerkedtünk.
Szakítottam vele, és csodálkozva tapasztaltam, hogy azt kapok meg, akit akarok, pedig amikor vele voltam, folyton azt mondogatta, hogy úgysem találok magamnak senki mást.
Utána én megfogadtam, hogy soha többet ilyen pasit. Nem vagyok a tulajdona, nem szabhatja meg, hogy hogy öltözködjek, ha nem tetszik, el lehet ballagni. A többi nőnek is mindig ezt javaslom.
A kérdésre már válaszoltak, meleg van, meg amúgy a nők szeretnek maguknak tetszeni.
Igen, igen, mindent miattatok csinálunk, levegőt is azért szoktunk venni, hogy életben maradjunk, mert a hullánk nem lenne annyira kelendő már, tudjátok.
Ilyenkor halljátok egyébként magatokat? Vagy pont magatokból indultok ki, mert nincs önálló életetek, csak az, amit azért éltek, hogy valaki végre rátok másszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!