Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért öltöznek nagyon szexin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öltöznek nagyon szexin férjes asszonyok, nők? több lenn

Figyelt kérdés

Egy gyárban dolgozok, ahol sok nő és asszony is van, és hát elég sokan testhez álló, sztreccs/forrónadrágot hordanak, vagy nagyon rövid nadrágot, szoknyát.

Ilyen ruhát akkor hordanak a nők, ha pasit akarnak fogni maguknak, ezzel kelletik magukat.

2022. aug. 10. 19:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Hülye vagy, mint a fasz.

Miért gondolod, hogy változtatni fogok a stílusomon csak azért, mert foglalt vagyok? A hűség nem azon múlik, hogy hány ember nyálzik a látványomtól, hanem hogy én mit kezdek nekik. És nem, nem fogom abbahagyni az edzést, a sminkelést meg zsákruhát felvenni visszanövesztve a hónaljszőröm, mert foglalt lettem és akkor taszítani kell mindenkit, különben valaki rám repül. Nagy lány vagyok, el tudok velük bánni és tudom velük tudatni, hogy menyasszony vagyok. Én döntöm el, hogy ki érhet hozzám és ez teljesen független a külsőmtől. A párom ebbe a csajba szeretett bele, nem fogom lerombolni és megsemmisíteni azért, mert másnak is kéne.

2022. aug. 10. 20:59
 12/24 anonim ***** válasza:
14%
Pedig igazad van kérdező, nálunk is van egy csomó olyan nő, aki már azt sem tudja, mit vegyen fel, hogy fogjon valakit magának. Melltartó, de van, hogy bugyi nélkül járnak be dolgozni, a ruhájuk teljesen átlátszó. Amikor olyan műhelyben van dolgom, ahol csak nők dolgoznak, onnan tudom, hogy hím közeledik, hogy elkezdik a pólójukat lefele húzgálni, hogy látszódjon a cickó felülről. Szégyen, semmi tartásuk.
2022. aug. 10. 21:14
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

Én voltam ilyen kapcsolatban. Testhez álló ruhákban, miniszoknyában jártam, amikor megismerkedtünk. Aztán szépen elkezdte leépíteni a személyiségem. Ne hordj már ilyen ruhákat, nem áll jól, hogy nézel ki stb. Aztán a végén a fejemhez vágta, hogy nem ilyen voltam, amikor megismerkedtünk.

Szakítottam vele, és csodálkozva tapasztaltam, hogy azt kapok meg, akit akarok, pedig amikor vele voltam, folyton azt mondogatta, hogy úgysem találok magamnak senki mást.

Utána én megfogadtam, hogy soha többet ilyen pasit. Nem vagyok a tulajdona, nem szabhatja meg, hogy hogy öltözködjek, ha nem tetszik, el lehet ballagni. A többi nőnek is mindig ezt javaslom.

A kérdésre már válaszoltak, meleg van, meg amúgy a nők szeretnek maguknak tetszeni.

2022. aug. 10. 21:26
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

Igen, igen, mindent miattatok csinálunk, levegőt is azért szoktunk venni, hogy életben maradjunk, mert a hullánk nem lenne annyira kelendő már, tudjátok.

Ilyenkor halljátok egyébként magatokat? Vagy pont magatokból indultok ki, mert nincs önálló életetek, csak az, amit azért éltek, hogy valaki végre rátok másszon?

2022. aug. 10. 21:33
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Ezeknek a dugás körül forog minden, és azt hiszik, másoknak is. Minden tettüket az vezérli, pedig nem.
2022. aug. 10. 21:38
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Már megint azt hiszi egy hímnemű, hogy a nők mindig mindent azért tesznek, hogy pasit FOGJANAK 🥴 maguknak. 2022-ben már nem akar magának senki pasit fogni.
2022. aug. 10. 21:42
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Ébredj fel, mucika. Nem olyan hitvány az életünk, hogy idegen hapsiknak feszítésről szóljon.
2022. aug. 10. 21:43
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
Akkor kellek a pasimnak,ha latja ,h masnak is kellek.
2022. aug. 11. 01:22
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem, a többség nem pasifogásból hord ilyen ruhát, hanem mert ilyen az ízlése és a stílusa. És értelmes ember nem változtat a stílusán csak azért, mert egy gyűrű került a kezére - aki ezután változtat, az vagy stílustalan volt eddig is vagy fél a társadalomtól, hogy jaj, most már megvetnek, ha felveszek egy rövid szoknyát. (és aztán csodálkozik, hogy a férjura megcsalja egy hasonlóan csinosan öltözött nővel, ő meg tokától bokáig beöltözve kontyos vagy szomszédok etus frizurával arra nem kell, mert ő már a feleség / anyuka szerepkörben van).
2022. aug. 12. 13:07
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
Igen, #19, apu azért fog elválni anyutól, mert nem miniszoknyában dolgozik a gyárban.
2022. aug. 14. 04:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!