Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereted a párod, és mit jelent neked hogy ő szeret téged?
A kérdés vonatkozik arra miért szereted a párod. Sokan csak a testet szeretik, olybá tűnik.
Az nem az hogy a párodat miért
21. Ennyi erővel bárkit szerethetnénk, mert talán mindenkinek van némi pozitív oldala. Én azért szeretem a párom, mert néha megdughatom. Őszinte vagyok, nekem tényleg ennyi. Nem voltam én ilyen, ennek pont az ellentéte volt jellemző rám, de az senkinek nem kellett. Évekig szenvedtem ettől, majd leegyszerűsítettem a dolgot. Nézzen ki jól, meg lehessen dugni és ennyi. Nem érdekelnek az érzelmei, nem érdekel hogy aznap mit csinált, az sem érdekel mit szeretne. Nekem meg van a saját életem, és oda már külső ember sosem fogja betenni a lábát.
Szóval én csak a testét szeretem a páromban, a többi hidegen hagy.
Ennyi nyomorék kommentet, dios mio.
/ Sok minden miatt tisztelem. Például nagyon okos és tisztelettudó ő is a környezetével. Viszont ami miatt szeretem is - pedig én nem igazán érzek ilyesmit nagyon -, az a humora és a szociális érzékenysége.
Ő az első barátom, aki egészségesen tud szeretni engem. Ez mindennél többet jelent nekem.
#25:
Számomra nincsen. Maradjanak másnak a milliók. Nekem Ő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!