Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szereted a párod, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szereted a párod, és mit jelent neked hogy ő szeret téged?

Figyelt kérdés
Sziasztok, erre lennék kíváncsi:)

#szerelem #Miért szereted a párod?
2022. aug. 10. 08:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A kérdés vonatkozik arra miért szereted a párod. Sokan csak a testet szeretik, olybá tűnik.

Az nem az hogy a párodat miért

2022. aug. 10. 21:42
 22/30 anonim ***** válasza:

21. Ennyi erővel bárkit szerethetnénk, mert talán mindenkinek van némi pozitív oldala. Én azért szeretem a párom, mert néha megdughatom. Őszinte vagyok, nekem tényleg ennyi. Nem voltam én ilyen, ennek pont az ellentéte volt jellemző rám, de az senkinek nem kellett. Évekig szenvedtem ettől, majd leegyszerűsítettem a dolgot. Nézzen ki jól, meg lehessen dugni és ennyi. Nem érdekelnek az érzelmei, nem érdekel hogy aznap mit csinált, az sem érdekel mit szeretne. Nekem meg van a saját életem, és oda már külső ember sosem fogja betenni a lábát.

Szóval én csak a testét szeretem a páromban, a többi hidegen hagy.

2022. aug. 11. 08:43
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd báttyaaaaa, én is így tolom
2022. aug. 11. 09:32
 24/30 anonim ***** válasza:

Ennyi nyomorék kommentet, dios mio.

/ Sok minden miatt tisztelem. Például nagyon okos és tisztelettudó ő is a környezetével. Viszont ami miatt szeretem is - pedig én nem igazán érzek ilyesmit nagyon -, az a humora és a szociális érzékenysége.

Ő az első barátom, aki egészségesen tud szeretni engem. Ez mindennél többet jelent nekem.

2022. aug. 11. 11:07
 25/30 anonim ***** válasza:
24. Szerinted nincs még hozzá hasonló? Mondjuk úgy pár millió? "Mindennél többet jelent nekem"... no comment, infantilizmus lvl. 100.
2022. aug. 11. 11:13
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

#25:

Számomra nincsen. Maradjanak másnak a milliók. Nekem Ő kell.

2022. aug. 11. 11:15
 27/30 anonim ***** válasza:
37%
Egyszer annak is vége lesz
2022. aug. 11. 11:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Lehet. De most nagyon jó vele.
2022. aug. 11. 11:38
 29/30 Senior Séf ***** válasza:
62%
Miért szeretem a párom? Megette a fene, ha szerelmi ügyekben észérveket kell keresni.
2022. aug. 11. 18:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Én nem sok mindent szeretek benne. Vagyis sokkal de sokkal több mindent utálok mint szeretek. Ha belegondolok egyedül sokkal jobb mint amikor itthon van. Ez a válasz ér?
2022. aug. 11. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!