Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekbõl vetted észre, hogy a párod már nem szeret / te nem szereted õt?
A kölcsönös odafigyelés gyengülése, megszűnése. Nem a pároddal vagy elfoglalva amikor együtt vagytok, a megszokás még összetart, de fejben már egészen máshol vagy. Többször átéltem ezt és nem szakítottam, vergődtünk még hónapokat.
A mostani párommal egyenlőre nem érzem ezt, nagyon ügyesen tartja fenn a kapcsolatunkat, mindig van valami ötlete amit ki akar próbálni és a megvalósítást ügyesen nekem passzolja, egyenlőre működik, lassan 5 éve.
Ugy veszed észre hogy már nem érdekli amit csinálsz , semmi nem jó , keresi állandóan a hibàkat , nem ölel nem csókól , nem szeretkeztek, flegmán idegesen beszél
Semmi komolyat nem akar a kapcsolatban..
Pl te szereted annyira hogy már komolyabb dolgokat szeretnél vele az életben, az életed része és akkor jössz rá hogy semmi komolyat még nem szeretne veled.. És hiteget hogy majd , később, ràér stb innen szerintem mindent elmond hogy semmi komolyat nem akar. :\
Hogy már nem kívánom annyira. Hogy már nem annyira akarok csókolózni. Hogy inkább olyan barátféleségek lettünk a feleségemmel heti két középkategóriás szexszel. És hogy itt irkálok GYK-n.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!