Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent hogy rám vagy állva?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 22:19
1/10 anonim válasza:
Így kontextus nélkül nem egyértelmű, de mindenképp azt, hogy aki rám van állva, az sokat foglalkozik velem. Hogy ez jó értelemben, vagy rosszban, ahhoz kéne tudni kicsit részletesebben a körülményeket.
2/10 A kérdező kommentje:
Egy férfi mondta H rá vagyok állva.
2022. aug. 1. 22:24
3/10 anonim válasza:
Mivel kapcsolatban mondta ezt? Milyen a kapcsolatod ezzel a férfival?
4/10 anonim válasza:
Hát ha kocsival vagy, akkor gurulj arrébb a lábáról!
6/10 A kérdező kommentje:
Szerinte tetszik nekem.a barátnőm kérdezte H miért vagyok raallva.
2022. aug. 1. 22:31
7/10 anonim válasza:
Ezen mi olyan nehéz megfejteni?
A pasinak is nyilvánvaló, meg a barátnődnek is, hogy tetszik, tehát ki is mutatod!
8/10 A kérdező kommentje:
A pasi kérdezte a barátnőmet H szte miért vágy raallva? Milyen hülye kerdes ez?
2022. aug. 1. 22:47
10/10 anonim válasza:
Illetve hogy rá vagy állva. Azaz erdekel ő téged, akarnal tole vmit, kinézted magadnak őt stb. Es esetleg nyomulsz is.
Hihetetlen hogy itt nem értik, mikor gyakorta használják mindenhol ezt a kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!