Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok egy himsoviniszta ferfit megtorni?
Figyelt kérdés
Egyszeruen felabrazolom a helyzetet.
Van egy pasi, (21) aki rengeteg mindenen ment keresztul, halalkozeli elmenyek, szulok nem teljes szeretete(lagalabbis az apai reszrol), nokben valo csalodas, raadasul ptsd-je van.
Ezektol eltekintve en nagyon beleszerettem, es 3 honapja vagyunk egymasnak.
Lényeg a lényeg, hogy megkéne törnöm. De nem akarom bantani, hiszen en vagyok az elso olyan no az eletebe aki igazan szereti, de ezt nagyon nehezen hagyja.
Hogyan tudnam megtorni? A nok fele, az erzelmek fele, felém.
ha van meg kerdes vagy nem egyertelmu mesélek még.
Koszi elore is.
2022. júl. 30. 09:22
11/20 A kérdező kommentje:
ez is igaz. Csak én nem tudom mit tegyek🤣🤣
2022. júl. 30. 10:37
12/20 anonim válasza:
Te vagy az aki kihíívást lát a problémás pasikban, hogy ő majd megváltoztatja. Nem fog menni. Sírás lesz a vége.
13/20 anonim válasza:
Az első brutal nagy hulyeseget írt úristen.
14/20 anonim válasza:
Úristen itt kB. Senki nem fogja fel mit ír a kérdező. Sorban nyomjátok a hulyesegeket.
15/20 A kérdező kommentje:
13.14esnek, na igen...
2022. júl. 30. 14:09
16/20 anonim válasza:
Szerintem inkább ne próbálkozz ezzel. Oké, a haverja jót akar neki, szimpatikus vagy neki, úgy gondolja, benned van valami, ami segíthet a srácnak... de ne akarj te lenni az ingyen terapeuta / lélekszerelő... ebbe bele fogsz a végén dögleni lelkileg. Nem a te felelősséged. Azon lehet segíteni, aki akarja - ha annyi nincs benne, hogy pszichológushoz elmenjen, az ő baja. Ebből csak szenvedés lesz, ha azon töröd magad végig, hogy csak neki legyen jó / bebizonyítsd hosszas szenvedések árán, hogy te más vagy / előtte csússz a földön...
17/20 A kérdező kommentje:
sikerült.
2022. aug. 26. 23:34
18/20 anonim válasza:
Kigyógyult a ptsd-ből? Gratulálok! Átveheted a pszichológus diplomádat!
Majd ugyanígy jelentkezz, mikor szakítotok. 🤣
19/20 A kérdező kommentje:
jelentkezek!! szakítottam egy hónapja mert pancser ahogy mondtátok😂😂😂😂
2022. dec. 7. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!